Dunia

Taklah burvk tapi sebab perangai Netzen Bergduh Pasal Muka Syifa Melvin Tanpa Make Up

Nampaknya, nama Syifa Melvin masih lagi tak lekang di bibir netizen sejak isu ‘g4duh’ dengan TMJ haritu. Hari-hari ada je isu yang naik.

Baru-baru ni, seorang netizen di Twitter telah memuat naik screenshot yang dia ambil dari sebuah akaun Facebook menunjukkan muka Syifa Melvin tanpa make-up. 

Dalam post tu juga, ia turut merujuk kepada salah satu IG Story TMJ mengatakan yang dia boleh hilangkan 90% kecantikan dengan tuala basah. Dikatakan, TMJ merujuk pada Syifa Melvin.

Ekoran dari posting ini, beberapa netizen telah mengeluarkan kata-kata yang tak sedap dan mengkr1itik wajah adik kepada pelakon, Syatilla Melvin ini.

Tapi ada juga netizen yang tak setuju dan mengatakan yang muka Syifa Melvin ni ok je. Entah, admin tengok pun ok je, macam semua perempuan yang tak make up lah.

Nama pun manusia, kadang-kadang kita terlepas cakap, terbuat salah, tapi ni bukanlah lesen untuk mengvtuk orang ye?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : L0bak Merah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *