Hiburan

Bella Sah Bercer4i Dengan Engku Emran Sekali Erra Fazira Memuat Naik Sesuatu Di Laman IG Sehingga Jadi Tanda Tanya Netizen,Tak Sangka Erra Berani Post Camtu

Sekian lama menjadi tanda tanya ramai, Laudya Cynthia Bella akhirnya menjawab persoalan netizen tentang status perkahwinannya. Menurut Insertlive, pelakon berusia 32 tahun itu mengaku rumah tangganya bersama Engku Emran telah berakhir.

View this post on Instagram

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . . Lgirls, Siapa yang dari kemarin nanyain kapan LbyLCB kembali online dan udah ga siap untuk order koleksi-koleksi L ? ⁣ LbyLCB sudah kembali Online ya Lgirls dan kamu tinggal pilih berbelanja melalui admin, website ataupun e-commerce lainnya!⁣ ⁣ Happy Shopping❤️⁣⁣ ⁣ Website: www.lbylcb.com⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Shopee: shopee.com/lbylcb⁣ Facebook: facebook.com/lbylcb⁣ Blanja.com: blanja.com/laudyacynthiabella⁣ Line: @lbylcb (with @)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Admin 1: ‪+62 812-9125-6179‬⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Admin 2: ‪+62 821-1225-0088‬⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Admin 3: ‪+62 812-4468-7795‬⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ #LbyLCB

A post shared by Laudya Cynthia Bella (@laudyacynthiabella) on

Namun, Bella memaklumkan mereka bercer4i dengan cara yang baik selepas berbincang dan mencapai kata sepakat. Ketika ditemu ramah semalam, Bella berkata,

Terkait pemberitaan saat ini tentang rumah tangga saya, saya ingin menjelaskan bahawa kami berdua sudah sama-sama sepakat untuk berpisah secara baik-baik.”

Dah cuba selamatkan rumah tangga

Bagaimanapun, dia tidak mendedahkan tarikh pencer4ian dan berkata mereka berdua telah berusaha sebaik mungkin untuk mempertahankan rumah tangga yang dibina sejak 8 September 2017 itu.

Sudah berbagai usaha yang kami lakukan dan ini adalah takdir Allah. Rumah tangga kami hanya sampai di sini dan sudah segala proses kami lalui. Saat ini, semuanya sudah selesai.”

Dua tahun beliau menjadi suami, banyak sekali kebaikan, hikmah dan pembelajaran yang saya dapat. Insya-Allah hikmah, pembelajaran, semua yang saya dapat ini bisa saya jadikan bekal, bisa saya simpan untuk menjadi wanita yang Insya-Allah boleh jauh lebih baik lagi.”

Ada yang pernah ramal takkan kekal lama?

Sementara itu, Tribun melaporkan nama penilik Indonesia, Mbak You timbul selepas berita pencer4ian Bella disahkan oleh tuan empunya badan. Mana tidaknya, menurut netizen di sana Mbak You atau Mama Laurent ini suatu ketika dulu pernah ‘meramal’ rumah tangga Bella dan Engku Emran tidak akan kekal lama.

Mbak You itu juga berkata, wanita lain akan jadi penyebab keh4ncuran rumah tangga mereka kerana Engku juga seorang yang mata ker4njang, pl4yboy dan suka mengg0da atau dig0da wanita lain. Macam-macamlah dorang ni…

Kaitkan posting Erra Fazira tunjuk gambar buaya

Selain itu, netizen Indonesia juga turut ‘percaya’ dengan Mbak You dan mengaitkan posting terbaru Erra Fazira di Instagram yang menunjukkan gambar buaya. Gambar itu adalah meme yang membandingkan sikap seorang suami yang berbeza ketika di depan kawan dan di depan isteri. Kononnya, bila dekat luar suami tersebut macam ‘buaya’ lah.

 

Macam-macam netizen Indonesia ni. Itu namanya jodoh tak panjang. Dorang lagi percaya dgn tilikan Mbak You pulekkk…. Better doakan je yang terbaik for both of them kan…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *