Hiburan Infomaklumat ISU SEMASA Viral

Beli Baju Online, Tapi Bila Terima Baju Ada Bau Hanyir Bekas Air M*** Dan Ini Sebabnya

Alangkah terkejutnya penjual ini apabila menerima mesej daripada pelanggan memaklumkan bahawa baju yang diterima pembeli kotor. Pada awalnya disangka dia tersilap memberi barang kerana tidak memeriksa terlebih dahulu.

Rupa-rupanya selepas diperiksa, penghantar barang tersebut seorang gila s**s! Bayangkan tergamaknya dia membuka bungkusan pelanggan demi kepuasan nafsunya. Jijik betul!

Terima baju kotor bekas air m***

Image may contain: people standing

Image may contain: text

Kes pertama paling ngeri, kes ni serious tak boleh buat main ye. Dan kena ambil tindakan polis. First of all korang wajib tengok baju tu dulu, dan cuba teka ? apakah. Seperti yang ramai tahu saya jual macam macam termasuk baju turtleneck ni. Tengah santai santai dalam jam 2, regular customer whatsapp gambar ni.

Katanya baju kotor, terkejut sebab saya jual barang baru bukan bundle dan sebagainya. Rasa takut pulak, sebab barang baru banyak banyak order saya tak sempat nak check. Customer saya voice! Baju ni kotor, dia ingat gam secara nak sengaja nak tahu baju ni terkena apa, sekali cium bau hanyir! Kesan air m**i lelaki… OMG! Terasa apa silapnya. Terus saya cakap pada customer parcel yang diterima tu ada kesan koyak tak?

Pada awalnya, penjual ini terkejut menerima mesej begini kerana disangkakan bajunya memang rosak. Namun selepas diperiksa, bungkusan tersebut mempunyai kesan koyak menanda ianya dibuka.

Rupanya budak courier gila s3ks,  Cuba mengorat pemilik baju

No photo description available.

No photo description available.

Customer saya voice! Baju ni kotor, dia ingat gam secara nak sengaja nak tahu baju ni terkena apa, sekali cium bau hanyir! Kesan air m**i lelaki… OMG! Terasa apa silapnya. Terus saya cakap pada customer parcel yang diterima tu ada kesan koyak tak? Customer cakap pada bahagian atas ada kesan bukak. Setelah disiasat melalui kenalan, rupanya budak courier yang hantar barang ke customer ni gila s3ks!

(Ramai yang tahu, mungkin dah biasa kena) Barang yang sepatutnya hantar pada customer harini, di hantar nya esok (boleh refer screenshot whatsapp)

Apabila dicium bau baju itu, kesan kotoran tersebut rupanya air ma** lelaki. Memang jijik sungguh ada penghantar barang yang tidak bertanggungjawab macam ini.

Cuba mengorat pemilik baju

Image may contain: text

No photo description available.

Rupanya dia kerjakan baju tu dulu baru di hantar.  Jadinya dekat sini saya tak salah ! Pihak courier tidak bertanggungjawab. Saya ada minta untuk customer ni terus langsung buat laporan utk tindakan polis.

Dan report pada courier y ang berkenaan kerana merosakkan barang SELLER/CUSTOMER. Bahaya spesis ni, dia tak kira apa dah.. Semoga dibuang kerja. Harap pihak courier berkenaan bertindak ke atas pesalah dan juga letakkan maklumat ataupun IC penghantar kt sistem tracking.

Lebih menakutkan apabila penghantar barang ini cuba mengorat pembeli ini dengan menghantar mesej ingin berkenalan walaupun sudah dimaklumkan pembeli dia sudah berkahwin. Aish seram betul zaman sekarang ini!

Sumber : Eirsha Shahira / ohbulan , theallsinar

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN: Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.


Sementara itu, dibawah ini ada lagi artikel menarik untuk anda ikuti

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *