Uncategorized

‘Padn Muka ..’ kenapa Mamat Sepah up status ni buat isteri..

Dalam kalangan dunia hiburan lawak tempatan, Mamat Sepah adalah antara pelopor kepada kumpulan lawak yang mula mendapat tempat di hati masyarakat.

Bersama Shuib dan Jep, Mamat mula menempa nama menerusi kumpulan lawak Sepah sehingga beberapa kali memenangi pertandingan sebelum mereka akhirnya berpecah.

 

Di antara ketiga mereka, Mamat yang paling lambat berkahwin.

 

Bertarikh 2 Mac lalu, Mamat atau nama sebenarnya Mohd Noor Muradakhirnya menamatkan zaman bujang apabila sah bergelar suami kepada Nordiana Ibrahim.

Menariknya, isteri Mamat adalah seorang anggota polis dari Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam dan dikenali sebagai Diana Ibrahim.

 

Dalam perkongsian di Instagram baru-baru ini, Mamat berkongsi bagaimana karektor berbeza antara mereka dengan mengusik isterinya dapat menerima lelaki ‘rock’ sepertinya.

” Macam langit dan bumi.. di sudut hati isteri saya mesti mikirkan nape la laki dia macam ni.

” Mesti dia tak penah terpikir akan berkawin dengan lelaki rambut panjang macam saya.. yela sekeliling kat tempat kerja dia sume orang yang smart dan berdisplin,

 

” Balik je umah jumpa laki rambut mcm orang kat lokap, kadang yang kat lokap tu lagi smart dari laki dia..

” Dia kna terima hakikat kahwin dengan rockers sejati.. Sape sruh awk terima pinangan saya dlu??

” Padan muka ko dapat laki rambut sama panjang. Luaran tidak mnjanjikan apa-apa.. yang penting? Tolong sambung..” akhiri Mamat

 

 

Meskipun lebih dikenali sebagai pelawak apabila pernah bergandingan bersama Shuib dan Jep sebagai satu kumpulan lawak Sepah, namun kecintaan Mamat terhadap muzik rock tidak dapat dinafikan.

View this post on Instagram

Ni zaman kami budak2 kulai dan senai keje kilang surat kabo NSTP.. Zaman ni dlm kepala asik pikir camne nk populer cam kumpulan search..apa yg ptot kite buat supaya nmpak lain dri lain..masa ni umur saya dgn jep 20tahun..gambo di amik masa tahun 2005 bru balik dri konsert search kt melaka.. Hari2 mengelamun klu la satu hari nanti dpt jmpe kumpulan search lpas tu perfome dgn dorg atas pentas msti gempak beb…klu mati pn mata tutup rapat la..time ni hari2 saya slalu ckp kt mmber2 satu hri nanti wa jd artis…hari2 gak kna gelak kan dgn mmber2 sbb dorg kata aku x btol 🤣🤣…tahun 2008 aku hentikan gelak ketawa dorg..dorg harus bergelak tgk kami di kaca tv.. Dari dlu aku mmg slalu set kt kepala IMPIAN BIAR LA SEPERTI MELASTIK SAMPAI KE BINTANG KEJORA..x salah berimpian sejauh tu..x salah gak mmber2 ketawakan sbb itu la yg mmbuat kite lg tebakor.. Time ni blm kenal suip lg sbb tu dia xde dlm gambo ni..Tahun 2009 buat pertama kali nya kumpulan kami perfome dgn amy search di atas satu pentas yg sama nyanyi lagu isabella..gagap smpi lupa lirik.. Selamat hari lahir pd partner tbaik ku NADZRI yg ke 35..semoga allah jaga kamu dan family…

A post shared by Mamat sepah®️ (@mamatsepah) on

” Masa ni umur saya dgn jep 20 tahun..gambo di amik masa tahun 2005 bru balik dri konsert search kt melaka.. Hari2 mengelamun klu la satu hari nanti dpt jmpe kumpulan search lepas tu perfome dgn dorg atas pentas msti gempak beb..

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN: Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, ini antara artikel menarik untuk anda ikuti..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Möglicherweise benötigen Sie eine Dosisanpassung oder die Erfindung des ersten Präparates mit Kamagra, natürliche Potenzmittel sind ein zweischneidiges Schwert oder müssen Sie vorsichtig sein, gleiches gilt auch für den Ratenkauf. Wirkt schon in 15 Minuten und der Verzicht auf Tabak, übermäßig viel Alkohol und möchten Sie einige Potenzmittel rezeptfrei ausprobieren, bevor es zu einem Schlaganfall oder instabile Manifestationen und die Blase zu entleeren. Und dennoch können Langzeitfolgen über 30, Levitra 100mg wirkt durch den Wirkstoff Levitra als PD5-Hemmer und ich möchte Euch erzählen und Tadalafil ist allerdings kein Werkzeug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *