Hiburan

“Time Seronok Tak Takut Pula Lelaki Tu Suami Orang” – Bella Astillah

 

Baru-baru ini, terdapat satu video yang tular di media sosial apabila melibatkan tiga orang wanita sedang bergaduh di dalam rumah gara-gara suaminya kantoi bersama wanita lain. Video yang berdurasi 40 saat itu mendapat perhatian warganet dan pelakon, Bella Astillah.

 Kenapa time ni baru perempuan tu nak sorok belakang lelaki tu je? Takkan takut pula sebab time seronok-seronok tak takut pula lelaki tu suami orang. I faham perempuan yang hempuk tu dia nak settle penyondol tu cukup-cukup tak nak bagi lepas sebab nanti dekat rumah turn laki dia pula kena hempuk.

Siapa jer suka suami dia kena rampas dengan perempuan lain kan? Kalau Ohmedia dekat tempat perempuan tu, memang kena hempuk juga. Bukan apa, lelaki dekat luar sana bersepah tetapi suami orang juga awak nak.

Apa yang paling penting, Ohmedia cuma nak pesan dekat semua kaum hawa di luar sana jangan sesekali jadi homewrecker okay! Buat malu jer nanti jadi buah mulut orang.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN: Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Twitter Dan ohmedia
Sementara itu, ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *