Hiburan Viral

Asyik sambut hari lahir, netizen pelik bila ‘birthday’ Ruhainies nak habis?

Walaupun ulang tahun kelahirannya jatuh pada 27 Julai lalu, namun pelakon Ruhainies masih menerima pelbagai kejutan daripada sahabat serta kenalan dalam industri seni.

Terbaru, pemilik nama Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas itu sekali lagi disambut penuh meriah dengan menerima sebiji kek berbentuk ketam di sebuah restoran di ibu kota semalam.

 

“Another celebration tonight! HAHAHHA but kali ni birthday cake i special sikit. Thank you for the surprise loves!,” tulisnya di laman Instagram.

Posting itu mendapat beberapa komen netizen yang seakan-akan mempersoalkan jumlah sambutan yang diraikan namun menyifatkan pelakon berusia 28 tahun itu bertuah kerana disambut hampir sebulan.

Macam puteri raja sambut hari jadi

Tak habis lagi? Hari2 hari jadi dia

Dah tak larat nak sambut…

Antara majlis kejutan lain :

View this post on Instagram

“Learn to see the good in everything.” . Small advance birthday celebration last night. I heard my birthday cake went viral today. First of all, i nak ucap thanks to the talented baker @syauki_khozaid 😍 i love your cake. Sedap sangat! Even last minute dia still nak buat surprise for me by making me that cake. I seriously taktahu yang i akan receives cakes, surprises or anything. I decided to come to Penang at very last minute since i baru manage to arrange my schedule to attend my cousin’s wedding which is on today’s date. 🥶Well, Im proud and amaze with your talent. Bukan senang nak buat cake sedap mcm tu and the most important is your efforts untuk buat cake for me even you baru dapat info that i am coming to Penang last night. Whatever people wanna say about the cake, i don’t mind. As long as I enjoyed the night and im so happy with the surprises! Thank you so much to @faezmaleks for the arrangement and thank you @thepines.co for the lovely decorations 😍 not to forget, thank you to @ariffr35 and @cekap_privateprotector for taking care of me along the journey from KL – PNG & PNG – KL 💖 . 📸: @mastermus86

A post shared by @ ruhainies7 on

 

 

 

 

Memang untung ramai yang sayang & dihargai peminat. Semoga Ruhainies panjang umur dan dimurahkan rezeki serta berjaya dalam bidang lakonan!

Sumber : Ruhainies /Ohmymedia

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN: Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.


Sementara itu, dibawah ini ada lagi artikel menarik untuk anda ikuti

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *