ISU SEMASA

ldentiti Dua Orang Pilot Yang MningggaI Dunia Helikopter Terhmpas Dikenalpasti

Kuala Lumpur : Dua m4ngsa yang m4ut disahkan Irfan Rawi yang merupkan pilot Helikopter dan rakan pilotnya Mohamed Sabri Bahrom yang mana mereka berdua berkerja untuk sebuah syarikat penerbangan.

Perkara ini disahkan oleh Ketua PoIis Ampang Jaya sebentar tadi, Helik0pter terhmpas berlaku semasa sedang membuat ujian penerbangan.

Detik c3mas sebuah Helik0pter sebelum jatvh berjaya dirakam oleh penduduk sekitar.

Laporan awal dua sebanyak dua Helikopter yang terIibat yang dipercayai kedua dua bertembung diudara 1 terjatvh dan 1 lagi selamat mendarat.

Kuala Pengarah B0mba Selangor Norazam Khamis mengesahkan berlaku kejad1an helikopter terhemp4s berhampira Taman Melawati, Ampang, Selangor dalam kej4dian lewat tengah hari tadi.

Kejadian meIibatkan dua buah helikopter yang dipercayai bertembvng di udara sebelum terhemp4s.

Ketika ini pihak b0mba dilaporkan sedang berusaha mengeluarkan m4ngsa.

Laporan awal menyatakan terdapat 4 mngsa, dua lelaki dan dua perempuan dimana dua daripada mereka dipercayai didapati tdak sedarkan diri.

Pengesahan terbaru dari pihak PoIis sekurang-kurangnya dua dilaporkan m4ut dalam n4has berkenaan yang dipercayai berlaku pada 11 pagi itu.

Ketua PoIis Daerah Ampang Jaya Asisten Komisioner Mohamad Farouk Esha mengesahkan kejad1an itu. Al fatihah.

Sumber: MT

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN: Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.


Sementara itu, ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *