Uncategorized

Perkongsian Beranii Pengalaman Sedut Lem4k, Netizen Ngrii Lihat Lem4k Zariina Anj0ulie Disedut!

Kalau zaman dahulu mungkin untuk turunkan berat badan atau buang lemak dalam badan adalah dengan satu cara sahaja, iaitu bersenam dan amalkan pemakanan seimbang.

Bagaimanapun, kini dengan teknologi yang canggih dan selamat, nak buang lemak pun jadi mudah.

Walaupun nampak bahaya, prosedur sedut lemak (Liposuction) seharusnya dilakukan oleh pakar bertauliah di pusat kesihatan yang diiktiraf.

Memang ada bahayanya hingga boleh mendatangkan pelbagai komplikasi dan mengancam nyawa, jika dikendalikan bukan pakar atau klinik berdaftar.

Sebab itu perlu cari pakar yang bertauliah untuk dapatkan prosedur sedut lemak.

Ramai juga dalam kalangan artis yang melakukan prosedur ini, dan baru-baru ini Zarina Anjoulie atau lebih mesra disapa Anju, membuat perkongsian berani mengenai prosedur tersebut yang dilaluinya.

Dalam video yang dikongsikannya itu di laman Instagram, Anju menunjukkan prosedur sedut lemak yang dilaluinya itu.

Selesai prosedur, Anju menyatakan ianya tidak sakit kerana sewaktu prosedur Anju telah ditidurkan seketika.

Tambah Anju lagi, dia berpuas hati dengan hasil yang diperolehinya itu daripada prosedur tersebut. 

Sementara itu, menjengah ke ruangan komen, ramai wargamaya berasa ngeri melihat gambar lemak Anju yang telah disedut keluar itu.Ada juga yang bertanya tentang harga prosedur sedut lemak itu. Mungkin berminat untuk melakukannya.

Apa-apa pun, kalau ada yang berniat untuk melakukan Liposuction, carilah pakar yang bertauliah. Biar mahal sedikit asalkan anda juga selamat.

VIDEO

 

Sumber: Koolfm

Zarina Anjoulie Dedah Keguguguran, Ada Benda Yg Dia Kena Buang Di Bahagian Payudar4

Sejak dari Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) dahulu, nama pelakon Zarina Anjoulie Lavocah menjadi sebutan ramai susulan daripada kerja amal yang dilakukan. Walaupun bersuara lantang namun pelakon ini disenangi ramai kerana dikatakan tidak hipokrit dan baik hati.

Siapa ikuti beliau di laman Instagram pasti tahu pelakon yang lebih mesra di sapa Anju sering berkongsi segala aktiviti harian yang dilakukan sehariannya

Pelakon Zarina Anjoulie Lavocah mengakui hamil beberapa bulan lalu, namun mengalami kegu-guran baru-baru ini.

Berita duka tersebut dikongsi Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju itu menerusi sebuah hantaran di laman sosial Instagram (IG)nya pada Rabu.

Anju yang memuat naik hantaran untuk berkongsi kesedaran mengenai b4haya dan k3san sampingan melakukan suntikan ‘filler’ memberitahu tentang kandungannya secara tidak sengaja.

Bagaimanapun pelakon filem Ular ini kelihatan sangat tenang dan menerima takdir tersebut dengan hati yang terbuka.

“Beberapa bulan lepas Anju mengandung tetapi kegu-guran. Bukan nak cerita kesian kat video ini, cuma nak beritahu.

“Tak ada rezeki kan, tapi Anju tengah cuba nak pregnant lagi,” katanya tenang.

Selain itu, apa yang menarik perhatian ialah Anju berkongsi pengalaman yang dilalui selepas menyuntik ‘filler’ di bahagian payu-daranya.

“Anju share apa yang anju lalui sekarang ni ye…Please don’t judge dan diharap anda semua terbuka dengan perkongian ini.

“Tujuan Anju share bukan nntuk nak jatuhkan orang, tetapi untuk create awareness. Anju sendiri tengah lalui benda ni, so Anju nak share with you guys.

“Now Anju tengah refer dengan to fix my problem dengan Doctor Chiam. Kalau dia tak boleh buat, dia akan referkan Anju kat pakar.

“Tujuan Anju share sebab Anju tahu ramai yang dah buat atau nak buat tapi malu dan segan nak tanya or cari penyelesaian. I will share my journey with u,” katanya positif.

Menerusi video berdurasi hampir lima minit itu, Anju berkata dia mengambil keputusan untuk mengeluarkan semula ‘filler’ di bahagian payudgaranya selepas berasa sakit pada bahagian tersebut.

Tambahan lagi ketika mengalami kehamilan beberapa bulan lalu, payu-daranya membengkak (proses normal wanita hamil) dan s4kit.

Perkara tersebut membuatkan dia mula terfikir akan kesan sampingan ‘filler’ sekiranya hamil lagi pada masa akan datang.

“Saya akan pergi bertemu Doktor Chiam untuk rawatan mengeluarkan ‘filler’ di bahagian dada. Ini adalah plan sebelum saya hamil lagi nanti,” katanya.

Dalam pada itu Anju memohon kepada warganet agar tidak meny4lahkan mana-mana pihak kerana keputusan untuk memasukkan ‘filler’ adalah kemahuan dirinya.

“It was my choice untuk letak barang terlarang dalam badan aku. Jangan salah anggap dengan video ini atau jangan salahkan tempat aku pergi buat ‘filler’ dulu ya.

“Video ini dikongsi sebab sekurang-kurangnya korang semua tahu apa nak buat selepas ini,” katanya

Sumber: koolfm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *