Viral

‘Tolong Abang Jngan..’ – Kemaluan Dip0tong Dan Dicmpak 4 Lelaki.

Seorang lelaki wrga aslng hiIang kemaIuan aklbat dipo.tong sekumpulan lelaki dalam k.ejadian yang berlaku di Klang, Selangor.

Menurut saksi yang juga rakan kepada mngsa, Rizwan Ahmad (wrga Pakistan) berkata, mereka telah membuat lap0ran poIis pada hari yang sama, 6 April 2021.

Menceritakan semula mengenai k.ejadian itu, Rizwan menjelaskan, mngsa berusia 32 tahun (pemegang kad UNHCR) itu duduk berseorangan berhampiran Masjid Alam Impian pada malam Ahad dan didatangi empat lelaki yang tldak dikenali.

Kumpulan itu kemudian mengajukan beberapa soalan seperti adakah dia (mngsa) sudah berkahwin, pasangannya dan sama ada mngsa pernah melakukan hubu.ngan $3ks ketika di Malaysia.

Mngsa menjawab dia telah berkahwin dengan pasangannya di Pakistan dan tldak pernah melakukan hubungan $3ks ketika berada di negara ini.

SaIah seorang sspek kemudian menyuruh mngsa membuka baju dan seluar serta disuruh melakukan ketvk ketamp1 sebanyak 10 kali.

Selesai berbuat demikian, mngsa memakai kembali seluarnya. Kemudian sspek (India) bertanya mengapa dia memakai semula seluarnya sedangkan dia tldak mengarahkannya memakai seluar. Sspek juga bertanya kenapa kemaIuan mngsa tldak mene.gang.

Sspek yang menganggap kemaIuan mngsa tldak boleh menega.ng lalu menyatakan hasrat untuk mem0tong kemaIuan mngsa. Mngsa mera.yu agar sspek tldak mengapa-apakannya.

“Dia (mngsa) cakap jngan p0.tong. Kaki saya boleh p0tong, tangan boleh p.otong,” kata Rizman.

MaIangnya ray.uan mngsa tldak diendahkan dan sspek meneruskan n1atnya lalu mem0tong kemaIuan mngsa sebelum dicmpak ke tempat lain sebelum meIarikan diri.

Ditanya mengapa mngsa tldak meIarikan diri, Rizman berkata rakannya telah dit4han oleh sspek dengan lengannya diceng.kam kiri dan kanan.

Mngsa sempat menghubungi saIah seorang rakannya untuk meminta bantuan sebelum pen.gsan aklbat men.ahan kesak1tan yang tak tertan.ggung.

Sebelum itu, mngsa terpksa berusaha mendapatkan semula telefon bimbitnya yang telah dicmpak sspek ke kawasan berdekatan.

Berpandukan lokasi yang dikongsikan mngsa, rakannya mengambil masa lebih kurang 30 minit untuk tiba di tempat k.ejadian.

Sehingga kini, kemaIuan mngsa tldak dapat ditemui walaupun ramai yang tampiI membantu mencari termasuk anggota poIis.

Rizman yakin, mngsa adalah seorang yang baik hati dan tidak bermus.uhan dengan sesiapa. Mngsa dihantar ke h0spital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang dan diplndahkan ke Hospital Kuala Lumpur (HKL).

Keluarga mngsa belum dimaklumkan mengenai k.ejadian itu.

Ketua Jabatan S.iasatan Jnayah Selangor, Fadzil Ahmat mengesahkan menerima lap0ran berhubung k.ejadian itu dan pihaknya sedang menjalankan s.iasatan bagi mengetahui m0tif sebenar k.ejadian.

Sumber: mk, tr

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *