Viral

Video: Prmpuan Ini Pertikaikan Tugas PoIis yg Menjalankan SJR, Akhirnya Mengundang Padah

KUALA LANGAT – Polis kini mengesan seorang wanita yang tular mengh.ina polis berhubung sekatan jalan raya (SJR) di Bandar Saujana Putra, di sini.

Ketua Polis Daerah Kuala Langat, Superintenden Ahmad Ridhwan Mohd. Nor Saleh berkata, ini berikutan laporan diterima semalam.

Ia susulan penularan rakaman video wanita itu yang mempertikaikan pihak polis hanya membuka satu lorong di SJR tersebut.

“Kita telah mengenal pasti wanita itu untuk tindakan lanjut. Siasatan dijalankan mengikut S.eksyen 504 Kanun Kesksaan.

Iaitu sengaja mengaibkan dengan niat hendak membangkitkan pecah keamanan dan Sksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Rakaman Video ada di Bawah Sekali

                          

“Kita ni dari bulan 3/2020 sampai skrg beratur 1 lorong je… Jarang sgt nk merasa 2 lorong… Ok je…mesti la ada sebab2 polis buat mcm tu.

Ape benda la dia ni cakap cmtu dekat angota polis..sekrng mkin menjadi jadi orng xde adab ni..”

“Ya Allah..semoga kita semua dijauhkan daripada s.ikap yang tidak molek.”

“Apalah masalah kau ni, dh mcm x ada adab, apapon pdrm menjalankan tugasan dn tggjawab dgn apa yg berlaku harini.

So x pyh nak cari pop.ulariti lah.. PDRM kasi angkutlah perempuan ni.”

“Nanti bagi abang polis bentangkan karpet merah utk kau menuju ke lokap dengan diiringi abang polis yang sado..

Masa tu ramai wartawan yg datang tangkap gambar kau…kau jadi famous masa tu…nanti jangan tertunduk malu plak ye.”

Kredit : Kosmo via balikbilik

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *