Uncategorized

Mohon Semua Doakan Suami Saya, HiIang Di Sungai Pahang Ketika Latihan

B.era : Seorang angg.ota tntera yang yang terlibat dalam Iatihan Ekses.ais Para Predat0r di pes1sir Sungai Pahang berhampiran Kampung B.atu B0r di sini dikhuatlri Iemas selepas terjtuh ke dalam Sungai Pahang semalam.

Difahamkan dalam kejadiaan kira-kira jam 4.40 petang itu mngsa LKpl Mohamad Azrin Mohamad Isa, 27, berasal dari Kedah terjtuh ke sungai ketika melakukan aktiviti penyu.supan dan penyebe.rangan sungai.

Susulan itu 0perasi mencari dan menyeIamat mngsa yang berasal dari Kedah mula dige.rakkan oleh Jabatan Bomba dan PenyeIamat Malaysia kira-kira jam 5.40 petang semalam sebelum ditngguhkan pada jam 7 petang.

Sementara itu adik mngsa, Noorsuhada Mohamad Isa,24, berkata, dia mengetahui mengenai kejadian itu selepas dihubungi isteri mngsa yang tinggaI di Melaka petang semalam.

Kali terakhlr saya bertemu dengan abang pada awal tahun ini di kampung, saya m0hon did0akan agar abang dapat ditemui dalam 0perasi mencari dan menyeIamat,katanya.

Eksesais Para Predat0r merupakan saIah satu eksesais yang dilaksanakan Tntera Darat Malaysia (TDM) melalui 10 Brldged (PARA) yang berpe.ngkalan di K.em Teren.dak, Melaka.

Ekksesais berskaIa besar selama 14 hari itu melibatkan seramai 1,894 anggo.ta tntera dengan 151 aset Iogistik Tntera Darat Malaysia.

Semoga mngsa segera ditemui. Sama2 kita d0akan.

Sumber: kosmo/dbongkar

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *