Uncategorized

Aj4l Si Jelita Ateh Saufiah..’ Prgimu Meny4yat Hatl Dibwah Iori.

Kuala Terenggau: Seorang wanita mninggaI dunia dalam kemaIangan melibatkan motosikal jenis Skuter SYM dan Iori dalam kejadian di Kampung Surau Panjang petang tadi.

Mngsa Nur saufiah Mohd sofri,22, disahkan mninggaI dunia ditempat kejadian aklbat dise.ret Iori mua.tan tanah dalam kejadian yang amat menya.yat hatl petang tadi.

Punca sebenar kejadian kini disi.asat oleh pihak berwajib. Apa yang berlaku mengun.dang piIu insan insan yang mengenali arwh Nur Saufiah atau lebih mesra dengan panggilan Ateh.

lnnalillahiwainnalillahirajiun, ya allah, a.mpun kan laa arwh, tempat kan lah arwh dikalangan orang yg beriman, aamiin. Arwh seorang yg pemurah dgn senyuman. semoga family kak ateh tabah menghar.ungi du.gaan – Nabila Azman.

Salam Takziah Daa Syahida atas pemerg1an adik tersayang kakteh. Moga ida dgn kuarga kuat terima dengan re.dha, semoga arwh tempatkan dikalangan orang beriman dan beramal soleh. Amin Ya Rabbal Alamin – Wawa Mustafa.

lnnalilahiwainnaalaihirojiunm, Al-fatihah Salam tkziah, orang kampung rupanya tak j.auh dengan rumah,patut jaIan j.em ter0k tadi- Baharin Zakaria.

Allahhh Allah kaktehh, Minta s.edekah kan Al fatihah Nur saufiah Binti Mohd sofri.

اِنَّالِلَه وَاِنَّااِلَيْهِ رَاجِعُوْنَ
أَللَّهُمَّ اغْفِرْلَها وَارْحَمْها وَعَافِها وَاعْفُ عَنْها

Ya Allah, ampu.nilah d0sanya, berilah rahmatMu ke atasnya, sejahtera dan maa.fkanlahnya.”

Ya Allah, muliakanlah kema.tiannya, jadikanlah syurga sebagai gnti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwh di tempatkan di kalangan orang-orang yang yang beriman.

Salam tkziah, Semoga kak teh Ateh tenang kat sana – Syafiqah Muhamad Nor.

Arwh meninggaI dunia lmpak ser.etan Iori terbabit, semoga keluarganya ku.at dan tabah.  Seorang anak yang baik amat mudah tersenyum serta disenangi rakan rakan, moga r0hnya tenang disana, rehatlah Kak teh.

Al fatihah.

Sumber: mt/dbongkar

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *