Semasa

Pilu, lstri Mavt Kereta Terbabs, Tiga Lagi Tercampak Ke Luar Kereta

Se0rang ibu kepada empat anak ma.ut selepas kereta dina.iki bersama suami, anak b0ngsu dan ibunya terba.bas di Jalan Jeniang-Sik-Pedu di Kampung Surau, di sini, hari ini.

Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah Alfatihah.. Kemalangan kereta, wanita meninggal dunia, tiga lagi tercampak ke luar kereta. Salam takziah

Ketua P0lis Daerah Sik, Deputi Superi.ntendan Abdull Razak Osman berkata, man.gsa Siti Fatimah Md Noor, 30, menin.ggal dunia aki.bat keced.eraan dala.man dalam kejad.ian pada 3 petang itu.

Beliau berkata, empat sekeluarga itu menaiki kereta Prot0n Waja dalam perjal.anan dari rumah mereka di Kampung Belantik ke Pekan Sik.

“Apabila tiba di jalan selek0h di l0kasi kejad.ian, kereta dipan.du suaminya, Mohd Zamani Md Saad, 35, hila.ng kaw.alan lalu terba.bas ke sebelah kanan jalan dan melan. ggar pengh.adang besi di tepi jalan sebelah kanan dari arah Belantik.

 

“Aki.bat kemal.angan itu, pemandu serta dua penumpang iaitu bayi lelaki berusia lapan bulan serta ibu man.gsa, Rokayah Che Oon, 60, terca.mpak ke luar kender.aan.

“Tiga man.gsa yang terca.mpak keluar itu ced.era manakala wanita terb.abit menin.ggal dunia di dalam kereta di tempat kejad.ian,” katanya dalam kenyataan di sini, malam ini.

Abdull Razak, berkata semua man.gsa yang ced.era dibawa ke H0spital Sik untuk mendapatkan raw.atan manakala man.gsa menin.ggal dunia dibawa ke H0spital Sultanah Bahiyah (HSB) Alor Setar untuk bed.ah sia.sat.

Beliau berkata, bed.ah sia.sat akan dilakukan terhadap man.gsa selepas kepu.tusan ujian saringan Covid-19 diperoleh dan ke.s disia.sat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Sumber : hm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button