Semasa

Lagi Kank Kank Jatvh Dari Tingkat 16 Kondo, Pvnca Kejadian Buat Ramai Bergenang Air Mata

Seorang kanak-kanak lelaki berusia lima tahun mavt, dipercayai terjatvh dari tingkat 16 sebuah kondominium di Batu Caves, Gombak dekat sini, hari ini.

Dalam kejadlan kira-kira jam 10.30 pagi, ibu m4ngsa yang juga seorang ibu tunggal dikatakan tiada di rumah kerana keluar

atas satu urusan dan m4ngsa ditinggalkan bersama adik lelaki yang berusia empat tahun bersama ibu saudara berusia 36 tahun.

Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16

Ketua Jabatan Skasatan Jen4yah Selangor, Senior Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal, berkata slasatan awal mendapati m4ngsa dipercayai bermain dan memanjat sebuah katil di tepi tingkap.

Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16

Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16

Kejadlan itu juga adalah yang kedua berlaku membabitkan kank-kank jatvh dari kondominium di Lembah Klang, dalam tempoh dua hari berturut-turut.

Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kanak-kanak IeIaki 5 tahun dari tingkat 16Kes diklasifikasikan sebagai matl mengejvt (SDR).

Salam takziah diucapkan buat seluruh keluarga dan rakan kenalan arwah. Semoga tabah menghadapi dugaan ini. Alfatihah..

Sumber : BH / budaksitu

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button