Baru-baru ini tular video di aplikasi TikTok yang mengejutkan ramai netizen di mana memaparkan seorang wanita berhijab berada di sebuah pesta.
RAKAMAN VIDEO DIBAWAH SEKALI
Namun, apa yang lebih mengejutkan, netizen mendakwa wanita itu minum minuman keras dan pesta tersebut didakwa berlaku di Langkawi.
Video tersebut turut disertakan kapsyen seolah mempersoalkan saf di masjid dijarakkan sedangkan pesta boleh berlangsung begitu sahaja.
HasiI tinjauan di ruangan komen, ada netizen mendakwa dia berada di tempat berkenaan dan mengatakan video berkenaan adalah benar-benar berIaku.
Lebih menjadi perhatian seorang netizen mendakwa dia pekerja di tempat berkenaan dan meIihat wanita berkenaan namun takut untuk menegur kerana bimbang perkara buruk akan berlaku.
DaIam pada itu, ada yang meluahkan rasa bimbang dengan tindakan wanita berkenaan mengundang bala daripada Allah. Malah tindakan wanita itu yang berhijab disifatkan memalukan agama.
Dah agak dah dia ni mesti viral
Ok je kot Kalau dia tak pakai tudung
Apa kegunaan tudung tu?
Kesian Babi Yg Kena Petik
Klik untuk videonya..
Sumber : Rotikaya,Instagram Wolfkojekk TikTok Captain Pujaan
Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.