Semasa

Si lbu Masih K0ma, Bayl Meragam Terus Senyap Bila Letak Di Pangkuan lbu

Bagi mereka yang mengikuti kisah m4ngsa kg4nasan rumah tangga Jahidah Nordin, pasti mengetahui bahawa wanita itu sudah melah1rkan bay1 sulungnya secara pembed4han bulan lalu.

Terbaharu, adik m4ngsa Fauziah Nordin yang aktif mengemas kini perkembangan anak beran4k tersebut melalui media sosial sekali lagi menjadi perhatian warganet di aplikasi TikTok.

Fauziah memuat naik satu video memaparkan bay1 lelaki itu, J Eshan Nufail dikatakan mer4gam namun h1lang tang1san selepas diletakkan di sisi ibu yang masih terlant4r k0ma di atas katil.

Menurut Fauziah, bayi mesra dipanggil Nufail itu terus lena apabila berada di sebelah ibunya yang sudah tidak sed4rkan diri sejak tahun lalu akibat keced3raan par4h selepas disy4ki diblas4h oleh suami.

“Nufail meragam tadi. Bila letak tepi ibu, lena dia tidur. Rindu ibu rupanya. Nufail nak pelvk ibu ye, ibu tak boleh lagi.
“Mummy (gelaran Fauziah) yang akan pelvk Nufail selalu, pengganti ibu. Walaupun mummy bukan ibu kandvng,” tulisnya dalam video berdurasi hampir seminit itu.

Selain video berkenaan, terdapat beberapa lagi posting mengundang rasa seb4k warganet yang bers1mpati dengan pender1taan dihadapi m4ngsa berusia 43 tahun itu.

Terdahulu, m4ngsa yang ketika kejadian sedang ham1l empat minggu dilaporkan ced3ra di kep4la dan tengk0r4knya terp4ksa dibvang ak1bat pendar4han, manakala r4hang, tul4ng belakang serta rusvk pula ret4k.

Difahamkan, svspek Rosmaini Abd Raof yang melakukan perbvatan kej4m itu di sebuah pangsapuri di Kampung Aman, Larkin pada 4 Mei lalu sudah did4kwa di Mahkamah Sesyen di Johor Bahru, 17 Jun lalu.

Sumber : ziah_zara11 / erekini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button