"Shuib nak lamar adik HeIiza HeImi!" Hazwani dedh kan haI sebenar selepas dikatakan telah di lamar oleh Shuib - Menujukebenaran
Hiburan

“Shuib nak lamar adik HeIiza HeImi!” Hazwani dedh kan haI sebenar selepas dikatakan telah di lamar oleh Shuib

T1ADA angin tiada r1but tiba-tiba nama adik kepada pelakon Datin Seri Heliza Helmi iaitu Hazwani Helmi dik4itkan dengan pelawak Shuib.

Mengakui terkejvt mendengar g0sip berkenaan, Hazwani atau nama sebenar Nur Hazwani Afiqah Helmi, 25, berkata khabar ang1n itu adalah tid4k benar.

“Terkejvt macam mana wujud g0sip itu… memang t4k benar sama sekali. Rasanya Shuib pun terkejvt agaknya sebab kami memang t4k pernah berjumpa, t4k pernah berhubung dan t4k pernah ada urusan.

“Semasa saya dapat tahu berita ini saya baru balik kelas, ada orang tag di Instagram… tertanya bila masa pula kena k4itkan dengan Shuib ni? Terkejvt tapi tak ada la ambil masa lama sangat sebab tahu benda ni tak betul.

“Saya hanya kenal dia sebagai pelawak dan artis sahaja, tak kenal secara perib4di,” katanya kepada mStar.

Hazwani dan Heliza terkejvt apabila mengetahui g0sip berkenaan di media s0sial.

Hazwani ditemui semasa pelancaran filem R0ad T0 He4ven yang diadakan di Perb4danan Kemajuan Fi1em Malaysia (FINAS), Ampang, Kuala Lumpur pada Selasa.

Menerusi lap0ran media pada Januari lalu, nama Hazwani tiba-tiba menjadi sebutan n3tizen apabila dikatakan sedang mengenali bapa tungg4l anak empat itu.

Tak tahulah orang rek4 ke apa cerita itu… zaman sekarang ni apa-apa g0sip kena t4pis dulu
Tampil men4fikan g0sip berkenaan, Shuib mengakui terkejvt apabila mengetahui kh4bar angin tersebut dan memberitahu tidak mengenali Hazwani secara perib4di.

“Saya tidak pernah berjumpanya (Hazwani). Jadi, macam mana pula kami boleh dikaitkan?” komen Shuib.

Hazwani (kiri) dan Heliza bakal membintangi filem R0ad T0 He4ven.

Sementara itu, Hazwani yang juga merupakan 4ktivis kem4nusiaan ini meminta n3tizen men4pis terlebih dahulu sebarang berita yang diterima di media s0sial.

“Tak tahulah orang rek4 ke apa cerita itu… zaman sekarang ni apa-apa g0sip kena t4pis dulu.

“Perjalanan saya pun jauh lagi, sekarang ni pun tengah sibvk dengan pengajian s4rjana muda. Apa-apa pun saya sentiasa mend0akan yang terbaik untuk semua pihak,” ujar penuntut bid4ng psik0logi di sebuah universiti awam ini.

Dalam perkembangan lain, Hazwani bersama Heliza bakal membint4ngi filem R0ad T0 He4ven yang bakal menjalani pengg4mbaran di P4lestin pada Jun depan.

Sumber : newzcare

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button