Uncategorized

“Kau Dah Kenapa” Dikejar Penunggang Motosikal Nazrief Nazri Mohon Maaf. Jelaskan Apa Yg Jadi. Tindakan Beliau Dapat Sokongan Ramai

Niat untuk mem.bawa isteri dan anak bersiar-siar di taman ber tukar menjadi pengalaman tidak diingini buat pelakon Nazrief Nazri apabila dia ber.hadapan dengan situasi dikejar sam.s3ng jalan raya dalam satu kejadian di percayai berlaku Isnin lalu.

Nazrief, 31, berkata, kejadian ber.mula selepas dia mem.beri ama.ran kepada seorang penunggang motosikal untuk menerus.kan perjalanan apabila lampu isyarat bertukar hijau.

“Ceritanya… saya hendak bawa anak dan isteri ber.jalan jalan dekat taman, ketika di lampu isyarat ada sepasang suami isteri ber sembang atas motor sehingga tidak sedar lampu sudah lama bertukar hijau.

“Saya hon sekali se.bagai isyarat suruh jalan, tetapi isteri dia ‘buat muka’ sambil mengomel marah. Jadi saya h0n kali kedua sambil ang.kat tangan sebagai isyarat supaya dia lebih berhati hati dan meminta m.aaf,” katanya.

Video

Kejadian yang di.sangka selesai itu bagai mana pun tidak berakhir apabila pa.sangan tersebut mengejar kereta yang dinaiki Nazrief serta turut menunjukkan isyarat lvcah.

Bim.bang dengan keselamatan anaknya, Nazrief meminta isteri untuk merakam.kan perbuatan penunggang motosikal berkenaan.

“Agaknya lelaki itu tidak puas hati sebab saya hon kali kedua, dia kejar kereta saya sambil menjerit-jerit dan tunjukkan isyarat lvcah.

“Lelaki itu terus e.kori kami dan ketika itu saya sudah mi.nta isteri keluarkan telefon untuk rakam sebagai langkah keselamatan sebab Noah (anak) sedang tidur di tempat duduk belakang.

“Sampai di lampu isya.rat me.rah, lelaki itu ketuk cermin kereta saya dan ma.rah kerana tidak berpuas hati,” ujarnya.

nazrief_nazri: Sepetang yg menggeramkan. Ceritanya petang semalam nak bwk anak isteri berjalan dekat taman.

Time dekat traffic light, bila lampu dah hijau , ada satu couple ni bersembang atas motor sampai tak perasan lampu dah lama hijau ,So saya hon kereta sekali sbg isyarat suruh dia jalan,Tapi isteri dia boleh buat muka sambil mengomel marah2 sbb sy hon.

Jadi saya hon kali kedua sambil angkat tangan sebagai isyarat supaya dia lebih hati2 sewaktu naik motor dan maaf.

Agaknya lelaki tu tak puas hati sgt sbb saya hon kali kedua dia kejar kereta saya sambil jerit2 dan tunjuk isyarat tangan F*ck.

Saya malas nak layan dan teruskan perjalanan mcm biasa.Tapi lelaki tu masih follow kereta kami,

Masa ni lah saya suruh isteri keluarkan phone sbg langkah keselamatan sbb Noah tgh tidur dkt seat belakang.Sampai satu traffic light merah, lelaki tu ketuk cermin kereta saya marah2 tak puas hati.

Memikirkan niat nak bwk anak bini berjalan dkt taman,Saya rendahkan ego saya dan mintak maaf supaya taknak keruhkan keadaan. Tapi lelaki tu tak puas hati sbb dia nampak wife tgh rakam dan mintak jgn viral ( tau pulak takut, igtkan samseng sgt sampai nak tunjuk F*ck semua)

Niat saya buat posting supaya kita hentikan sikap biadap atas jalan raya mcm ni, marah macam mana sekalipun cuba lah berbincang dengan baik.. Kita nak ke generasi akan dtg jadi tidak beradab dek kerana sikap kita sendiri, Takpelah, mungkin emosi dia tak stabil sebab harga ayam nak naik bulan depan. Dia stress kot agaknya

Enggan memanjang kan perga.duhan, Nazrief memohon maaf kepada lelaki berkenaan.

Dalam video yang dimuat naik Nazrief di laman Insta.gram miliknya, kelihatan lelaki tersebut berang apabila sedar kejadian ter.sebut dirakam.

“Saya rendah kan ego dan minta maaf supaya tidak mahu keruhkan keadaan. Lelaki itu tidak puas hati sebab dia nampak isteri saya rakam dan minta jangan ditvlar kan.

“Niat saya berkongsi ini supaya kita henti kan sikap biadab atas jalan raya. Jika marah pun cubalah ber.bincang dengan baik,” jelasnya

 

 

Nazrief kongsi pengalaman dikejar lelaki yang didakwa menjadi samseng jalanan.

Sumber:Mstar/IG Nazrief Nazri

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.