LeIaki SeIamba BogeII Tunggang MotosikaI Atas ‘Highway’ Dikatakan Lari SeIepas Buat Ini pada lstri Dan Anak

“ Allahuakbar.. Katanya baru lepas keIar leher anak dua bulan serta bini sndiri.. ”
Tular rakaman video di laman sosial seorang lelaki menunggang motosikal tanpa berbaju di lebuh raya.
Menerusi video berdurasi kurang 30 saat dikongsi di laman Facebook, memaparkan seorang lelaki menunggang motosikal tanpa seurat benang. Lelaki ini dilihat seolah-olah tidak menghiraukan pengguna jalan raya yang lain sebelum tindakannya dirakam oleh individu lain.
Menurut pemilik video, kejadian berlaku di Taman Perling, Johor Bahru. Menjengah ke ruangan komen, ada yang memberitahu lelaki tersebut melarikan diri setelah terlibat kes jenayah. Sehingga kini, video tersebut telah meraih lebih 300 perkongsian di Facebook.
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen ada yang mendakwa lelaki berkenaan berkemungkinan menghidap penyakit mental.
Selain itu ada juga yg mendakwa lelaki tersebut merupakan suspek kes pembunuhan anak kecil dan seorang wanita yg baru berlaku di Bakar Batu.





Antara komen dari kenalan :
Yang ramai cakap dia ambik barang, better jaga percakapan takut jatuh fitnah. Sekenal saya dari zaman sekolah, budak nya baik. Hormat org tua, tak nakal ambik barang. Bercinta dgn arwah bini dia dari form 4.
Bini dia saya kenal, tuan badan ni pun saya kenal. Lebih elok semua tunggu info selanjutnya dari keluar statement yg kurang menyenangkan.
Saya bukan backup ya, cuma saya tak sangka yg buat tu dia. Sunggu tak sangka langsung. Sebab baru chat dgn arwah bininya 3 hari lepas.
Org cakap dia stress dgn ekonomi dgn kewangan.
Tambah beliau lagi, pasangan terebut baru mendirikan rumah tangga bulan Desember tahun lepas.
“Yup. Tekanan perasaan. Saya chat arwah bininya sebab nak confirmkan pasal makeup. Bini dia nk gunakan servis makeup saya untuk bridesmaid bulan ni.
Dgr cite, tarikh tu diaorang nak sanding & buat cukur jambul. Sbb diaorang nikah je bulan 12 haritu”
“Baca info dia suspek bunuh isteri dan anak. Tp tengok video, dari cara bawa motor tak nampak mcm orang yg tengah larikan diri.. semoga dapat tangkap, mental teruk dia ni..” – Nabila
“kesian dia..kalau btol kes bunuh anak bini..tekanan hidup. ank bru lahir brg semua naik harga” – Akma
“Dia tekanan barangkali, maklumlah minyak naik harga telor pun sama ahh smua lah, gaji je tak naik² tekanan tau hdup dkt msia ni diuji dgn mcm² ” Annie
Info lanjut akan menyusul.
Sumber Facebook/media terheboh
Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!
PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri
Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:
Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih