Kekacakan Iqram Dinzly tarik perhatian ramai, “Dia ni handsome, tak makan usia” - Menujukebenaran
Uncategorized

Kekacakan Iqram Dinzly tarik perhatian ramai, “Dia ni handsome, tak makan usia”

Buat peminat drama Dunia Baru, tentu masih ingat dengan lakonan Iqram Dinzly namun selain drama tersebut, banyak lagi karya-karya yang dilakonkannya meninggalkan kesan buat penonton.

Namun begitu, sejak namanya terpalit dengan kontroversi mengejutkan ramai peminat tetapi terbaharu pula, Iqram Dinzly menjadi perhatian ribuan warganet di aplikasi TikTok apabila dirinya tular dengan hangat diperkatakan ramai.

@rafi.yusseri #fyp ♬ suara asli – Dodi Ferdieansyah

Iqram Dinzly dalam video berkenaan difahamkan telah dijemput datang ke kenduri dan kehadirannya menjadi tumpuan di situ.

Tetapi selepas video dikongsikan kepada umum itu mengundang Iqram Dinzly semakin mendapat perhatian ramai.

Video

Mana tidaknya, dengan penampilan kacaknya itu membuatkan video berkenaan juga meraih ribuan tanda suka oleh pengguna TikTok disamping tular.

 

Ini kerana kekacakan Iqram Dinzly dalam pada masa sama menjadi bualan ramai peminatnya yang turut menggamit memori dengan lakonannya sebelum ini.

Hantaran video berkenaan bagaimanapun ditinggalkan ribuan komen oleh peminat Iqram Dinzly apabila kekacakan pelakon itu hangat diperkatakan oleh ramai.

“Dia ni handsome, tak makan usia”

Iqram Dinzly

“Hensem gila, suka aku tengok dia. Dulu rajin duk tengok dekat cter dunia baru”

IMG_20220719_151435

Iqram Dinzly

“Iqram pelakon yang aku kagumi…”

IMG_20220719_151532

“Hensemnya dia weh aduhh harap harap dia sihat balik lah macam dulu”

IMG_20220719_151547

Sering tampil dengan kelakuan aneh di media sosial membuatkan ada netizen yang mend4kwa pelakon Iqram Dinzly sudah tidak s!uman.

 

Menepis dak waan itu, Iqram, 40, berkata dia masih w4ras dan karakter tidak sen0noh yang sering ditayang sebelum ini adalah Prince Chiki Dinzly iaitu karakter keduanya.

Yang giIa itu Prince Chiki Dinzly, bukan Iqram Dinzly. Prince Chiki Dinzly adalah antara karakter yang saya tampilkan dalam media sosial bagi mewakili netizen.

Karakter saya tidak kisahkan sebagai Iqram Dinzly atau Prince Chiki Dinzly, masing-masing membuatkan saya semakin mengenali diri sendiri.

Iqram berkata demikian ketika sidang media drama ‘Cinta Hilang Kata’ yang diadakan di Panggung Asia, 4, Kuala Lumpur, baru-baru ini.

Tambah pemilik nama Mohammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin, dia juga mempunyai lima lagi perwatakan yang belum ditunjukkan kepada khalayak ramai.

Sebenarnya saya ada lagi lima karakter yang belum lagi saya keluarkan. Karakter Prince Chiki Dinzly diwujudkan sebagai mewakili watak netizen yang selalu berasa berkuasa dalam media sosial.

Saya m4rah bila orang kata Iqram Dinzly giIa sedangkan sudah banyak kali Prince Chiki Dinzly cakap bahawa Iqram Dinzly sudah ‘m4ti’.

Bila netizen, tabloid atau berita laporkan bahawa individu dalam ‘Live’ itu Iqram Dinzly, saya jadi m4rah. Sebab Iqram Dinzly dan Prince Chiki Dinzly adalah dua individu berbeza.

Dalam pada itu, pelakon drama Janji Diana menyatakan dia sudah bertemu tiga orang pakar perub4tan untuk melakukan uj!an kesihatan mentaI.

Saya pernah jumpa tiga orang profesor pakar kes!hatan mentaI. Tapi mereka sebenarnya yang mentaI. Profesor itu sendiri mengaku ada masalah dan keresahan. Sedangkan saya tidak didiagnos mempunyai sebarang penyak!t.

Sumber : ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button