Uncategorized

“Laki bini dorang tak jeles ke” Aksi Mesra Emma Maembong dan Shah Jaszle dikecm netizen

Sejak kebelakangan ini banyak pula diperkata.kan mengenai babak m3sra dikalangan artis artis.

Meski pun ada yang dik3cam, namun ia tidak mem beri kesan buat pelak0n lain.

Terbaru, nama aktres Emma.Maembong dan Shah.Jazle pula menjadi bualan hangat netizen apabila tular vide0 mereka menari dengan ber.pakaian pengantin di aplikasi TkT0k.

Menerusi satu video, aksi mereka berpelu.kan bagi menjayakan babak dalam drama Mati.Pucuk mengundang kritikan n3tizen.

Melihatkan aksi ter.sebut, ada yang menyifatkan babak mesra itu agak keterlaluan apatah lagi kedua dua mereka sudah pun mendiri.kan rumah tangga.

VIDE0

Malah, ada yang memberikan komen sindiran mengatakan seronok boleh peluk peluk serta ada netizen mempersoal.kan mengenai perasaan suami dan isteri kedua pelakon itu.

Tidak kurang juga, ada yang membanding.kan dengan drama lain yang tiada babak bersentuhan namun jalan cerita sampai kepada penonton.

Malah, segelintir netizen tidak bersetuju dengan babak mesra yang dilakonkan oleh Emma dan Shahz dan mereka menyifatkan drama tersebut tidak sesuai untuk ditayangkan kepada umum terutamanya kepada generasi muda.

“Laki org n bini orang”
“Sbnrnye laki dan bini diorng ni sayang ke tak diorng eh”
“Apela perasaan anak korg kalau tgk vid ni”

“Seronok betul boleh peluk2”
“bini orang wei”
“apa perasaan laki emma top peluk2 macam ni”

“I just want to know how her husband feels watching this….. tak jealous ke”
“Dia perlu jaga hati husband dia.. sekarang kita yang ajar untuk laki kita start mendua”

“Weh laki n bini diorang x jealous keee…. Kalau aku ni dh mengamuk meroyan”
“cane eh pasangan masing2 izinkan”
“suami dan isteri masing? memang jenis tak kesah ek.. klau aku terus berpeluh tahan”

“ape perasaan laki dgn bini diorang ei”

“Suami isteri dorang tak Mrah ke tengok peluk2 macam ni”

Bukan itu sahaja, segelintir netizen. mempersoalkan mengenai perasaan suami dan isteri pelakon itu apabila melihat babak mesra yang berpelukan tanpa menjaga batas yang sewajarnya.

 

Sebelum ini, drama bersiri She Was Pretty gandingan pelakon Aiman Hakim Ridza dan Diana Danielle turut mengundang kritlkan netizen apabila terdapat beberapa babak kurang senang untuk ditonton yang dijayakan oleh kedua-dua pelakon tersebut.

Perkahwinan merupa kan satu k0mitmen yang besar dalam hidup.

Per.kahwinan ini akan melalui pelbagai proses yang akan berlarutan sehingga jangka masa yang sangat pan.jang, dari perkenalan, menghasilkan cinta, menghargai cinta untuk pasangan, melahirkan zuriat, mendidik anak dan isteri sehingga mereka besar dan tua selagi umur masih dipanjang.kan.

Bahasa mudahnya perkahwinan ini perlu di.bina untuk terus bertahan lama.

Salah satu rahsia yang penting sekali untuk kekal dalam perkahwinan adalah memastikan diri kita ber.siap sedia.

SUMBER:RK

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *