Uncategorized

“Kenapa Pegang-Pegang” – Rakaman Ahmad Dhani Sentvh Fazura Timbul Rasa Kurang Senang Peminat

Umum mengetahui penyanyi, pelakon, dan usahawan Nur Fazura bakal melakar sejarah dalam kerjaya apabila kini bergelar penganjur konsert yang menghimpunkan nama-nama besar termasuklah penampilan khas Ahmad Band dari Indonesia serta maestro muzik, Ahmad Dhani bersama isterinya, Mulan Jameela.

Kongsi Pentas Bersama Ahmad Dhani
Menerusi video yang dimuatnaik oleh pengurus Fazura, iaitu Iman Tang di Instagram. Penyanyi itu dilihat berkongsi pentas bersama Ahmad Dhani yang sedang menyanyikan lagu sensasi, Sedang Ingin Bercinta di Indonesia.

“Ok Pakde, @ahmaddhaniofficial artiste saya @missfazura udah perform tar nanti saya invoice payment aje ya.”-Kapsyen pengurus Fazura di Instagram

“Woi Pegang Bini Orang Pehal”

Walaubagaimanapun, timbul perkara kurang manis apabila Ahmad Dhani dilihat memegang belakang Fazura ketika mengajak pelakon itu untuk turut serta menyanyi di atas pentas yang telah menimbulkan reaksi kurang senang di kalangan peminat.

“Alamak..Tak rasa bersalah ke @ missfazura dok pegang-pegang gitu?? Sedih..”

“Woi pegang bini orang pehal.”

“Ala tak sukanya pegang gitu sebab kak Faz bertudung.”

“Ahmad Dhani tu yang pegang Fazura. Bukan Fazura yang pegang dia.”

“Tangan tu sebok nak pegang dah kenapa, botak-botak.”

“Kenapa pegang-pegang? Tak boleh hormat orang yang bertudung ke?.”

Walaubagaimanapun, ketika artikel ini ditulis, sehingga kini Fazura ataupun Ahmad Dhani tidak memberikan sebarang respon atau komen terhadap isu bersentuhan tersebut.

Sebelum ini S3lebrti dan vsahawan p0pular, Nur.Fazura mengambil pendekatan untuk tidak memperinci kan mengenai lap0ran p0lis yang dibuat.nya, baru baru ini.

Fazura yang juga isteri kepada pelakon Fattah Amin itu bagai mana pun menjelas kan ia melibatkan pecah amanah.

“Saya tidak boleh berikan k0men panjang sebab ia masih dalam siasatan p0lis. Kes ini memang sangat berat, inv0lving pecah amanah.

“Memang sekarang ini dalam si4satan, jadi saya tidak b0leh nak k0men banyak,” katanya kepada MH.

Ibu kepada seorang cahaya mata ini akui akan memperinci.kan kes berkenaan apabila tiba masanya.

“Tapi ya… anda akan tahu nanti tidak lama lagi apabila kes ini dibawa ke peringkat lebih tinggi ke mahkamah nanti. Saya akan jelas.kan apa yang sebenarnya berlaku,” katanya lagi.

Bin.tang berusia 39 tahun itu berkata demikian sejvrus sidang m3dia K0nsert Faztival Fazura 2022 yang di Hotel Mandarin.Oriental, pada Jumaat.

Terdahulu, Fazura berk0ngsi sekeping foto menunjukkan papan tanda sebuah balai polis pada 30 Julai lalu di Insta.gram.

“Sedikit pencerahan. Ini kes yang lebih berat. Kita serahkan ke hadrat Allah.SWT dan kepada PDRM,” kongsinya juga menerusi Insta.gram stories.

SUMBER:MH

murai. my

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.