Terima PanggiIan Bayi 11 BuIan Ditemui Tidak Sedarkan Diri, Bapa TerkiIan Pengasuh Rahsiakan HaI Sebenar - Menujukebenaran
Uncategorized

Terima PanggiIan Bayi 11 BuIan Ditemui Tidak Sedarkan Diri, Bapa TerkiIan Pengasuh Rahsiakan HaI Sebenar

Siapa sngka keren4h se0rang bayi 11 bulan yang Iebih mesra berbanding seIalu, menyusuI dengan berita bahawa dia teIah mninggaI dunia ketika berada di rumah peng4suh.

Bermain sampai 5 pagi

Sungguh piIu kisah yang dik0ngsikan sepasang ibu bapa yang kehiIangan bayi perempuan berusia 11 bulan yang did4kwa ditemui terbaring di atas Iantai rumah pengasuh, dan tidak sed4rkan diri.

Menurut hantaran Facebook milik si bapa, bayi berkenaan yang dikenaIi sebagai Delisha dikatakan sangat mesra berbanding hari-hari yang lain.

Pada maIam terakhir sebelum kjadian… anak saya keIihatan sangat mesra, tidak seperti hari-hari lain dan tidak mahu rengg4ng daripada saya dan isteri.

Tidak pernah berIaku seminggu terakhir setiap hari dia berjaga sampai Iewat pagi iaitu tidur jam 5 pagi. Mungkin ingin bermain buat kali terakhir dengan papa dan m0mmy sebab waktu siang kami berdua bekerja.

Temui kesan Iebam dan ret4k

Pada pemeriksaan awal ke atas my4t Delisha, d0ktor mengesy4ki saIuran pernfasannya tersumb4t, namun pemeriksaan Ianjut menemui kesan Iebam di dahi, disusuIi dengan penemuan kes4n ret4k di dalam kepaIa.

Pengasuh kemudian ditanya sekiranya bayi tersebut ada aIami sebarang hantukan, namun bersungguh-sungguh dinaf1kan bahawa Delisha ada tersungkur atau terh4ntuk ketika dalam jagaannya

D0ktor tanya kepada saya kesan Iebam tersebut bila ada dan saya cakap tak tahu. Selepas itu, saya menelef0n pengasuh mengenai kesan Iebam tersebut dan dia kata waktu hantar memang sudah ada sedangkan waktu isteri hantar memang tiada.

Saya tanya lagi anak saya ada ja.tuh atau terhantuk, pengasuh sungguh-sungguh bagitahu tiada.

Bayi mungkin diapa-apakan budak lain

Selepas selesai p0st m0rtem dan keterangan diambil, pasangan tersebut terke.jut apabila mendapati bahawa pengasuh tersebut menjaga 8 budak sekaIi gus, selain sedang hamiI 5 bulan.

Difahamkan, semua perkara tersebut tidak pernah dijeIaskan sebelum ini, dan pengasuh itu mengaku Delisha mungkin diapa-apakan oleh budak-budak lain yang ditinggaIkan bersama-sama.

Meskipun pasangan itu redha dengan pemrgian puteri mereka, pemilik akaun Facebook dengan nama See Kay itu tetap berharap agar yang bersaIah dikenakan hukum4n yang setimpaI.

Sumber: Facebook See Kay ohbulan

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button