Uncategorized

Tak Puas Civm Pipi, Kawan Ayah Cuba Buka Seluar! Gadis Ini Sempat Rakam Perbuatan Kawan Ayah Cuba Buka Seluarnya Paksa Buat Perkara Tidak Senonoh

M4ngsa tidak pernah lupa, bagi m4ngsa k3s amang s3ksual, kejadian hitam itu merupakan epis0d yang cukup memberi kesan besar dalam hidup mereka.

Perkara sama terpaksa di.lalui gadis bernama Siti Fazrani Sunizat Khan, 17, apabila dia cuba dic4bul oleh rakan bapa.nya sendiri dalam kejadian pada 18 Oktober 2021.

Imbas Siti Fazrani yang mesra di sapa Nonoi, ketika kejadian dia diminta ibunya untuk menemani lelaki berkenaan ke rumah teman wanita.nya di sekitar Selangor dengan menaiki kereta.

“Pada hari kejadian mama kejut saya bangun tidur sebab kena temankan kawan ayah ambil girl.friend dia. Mula mula tu saya tak nak sebab baru bangun dan memang dah tak sedap hati.

“Tapi apabila mama suruh teman.kan juga, saya ikutkan saja walaupun tak mandi. Saya duduk dekat seat belakang pemandu dalam kereta. Apa bila kami berhenti di kedai runcit, saya pergi beli apa yang patut untuk alas perut.

“Apabila masuk semula ke kereta, dia suruh saya duduk depan dengan alasan perjalanan kami nak ke rumah awek dia masih jauh. Saya akur saja duduk seat sebelah abang tu,” ujarnya ketika dihubungi m.Star.

Namun, ketika dalam perjalan itu, lelaki ini mula berkelakuan aneh dengan mengajukan soalan soalan berbaur lvcah kepada Nonoi.

Malah, lelaki ini mula menawarkan diri untuk menjadi ‘abang angkat’ kepada gadis yang berasal dari Sabak Bernam, Selangor ini.

Bagaimanapun setelah segala pelawaan dan soalan enggan dilayan Nonoi, lelaki ini mula menyuruhnya melakukan perkara tidak senonoh di dalam kereta tersebut.

“Masa dalam perjalanan dia mula tanya sama ada saya ada teman lelaki atau tidak selain soalan peribadi lain.

“Lepas tu dia tawarkan diri nak jadi abang angkat saya. Tapi saya tak layan dia dan cuma pura-pura tengok telefon saja. Tiba-tiba dia minta saya cium pipi. Saya terkejut sangat bila dia cakap macam tu.

“Saya terus text abang dan beri live location supaya dia tahu keberadaan saya dan boleh terus datang nanti.

Apabila dah separuh perjalanan, dia cakap awek dia orang lain dah ambil. Jadi saya terus ajak dia balik rumah semula,” ujar Nonoi lagi.

Katanya yang merupakan anak ke empat daripada enam beradik, lelaki berkenaan kemudian memberhentikan kereta di tepi sebuah bendang.

Apabila pelawaan melakukan perkara tidak baik itu ditolak berkali-kali, lelaki berkenaan akhirnya meneruskan perjalanan.

Namun selepas beberapa minit perjalanan, lelaki ini memberhentikan kereta buat kali kedua di sebuah simpang yang sunyi dan dikelilingi pokok kelapa sawit.

“Dia stop dekat satu jalan sempit tu jadi saya terus panik. Saya tanya kenapa berhenti lagi bang. Jalanlah… saya nak balik.

“Dia cakap ‘layanlah abang kejap saja. Abang tak buat apa pun dekat adik. Sini rapat dekat abang’. Saya gelabah sangat masa tu. Saya terus ambil telefon letak tepi peha dan sempat rakam.

“Ada pergelutan kecil berlaku sebab nak pr0tect diri daripada abang tu.

Dia tarik tangan dan pinggang supaya rapat dengan dia tapi saya tolak. Dia cuba lagi tarik dan peluk bahagian perut lepas tu cium pipi kanan sebanyak dua kali,” kata Nonoi mengimbas kejadian hitam berkenaan.

Vide0 Penuh klik link dibawah

VIDEO

Takut dengan apa yang terjadi padanya ketika itu, Nonoi menjerit namun disuruh diam oleh lelaki tersebut.

Masih tidak ber.putus asa, lelaki tersebut bertindak lebih agresif dengan cuba membuka seluarnya sendiri.

Nonoi yang semakin cemas melihat perbuatan lelaki itu mula menangis dan merayu agar dia dihantar pulang.

“Apabila saya nangis dia gelabah dan ber.henti daripada cubaan nak apa-apakan saya. Masa dalam perjalanan tu dia minta supaya saya tidak ceritakan tentang hal ni pada mama dan ayah.

“Apabila sampai rumah saya terus turun kereta dan masuk rumah. Saya ceritakan apa yang terjadi tu dekat mama dan tunjuk rakaman tu. Kami terus pergi balai polis dan buat lap0ran bersama bukti.

“P0lis mulakan operasi cari dia malam tu juga dan mereka mengawasi rumah bagi mengelakkan pelaku apa-apakan saya.

“Keluarga lelaki tu ada datang rumah minta saya tarik balik kes, siap tawarkan wang RM2,000 tapi saya tolak,” imbasnya.

Setelah hampir sebulan misi mencari suspek, lelaki tersebut berjaya diberkas oleh pihak.

Menurut Nonoi pada November tahun lalu, Mahkamah Kuala Selangor akhirnya menjatuhkan hukuman penjara 10 tahun dan tiga sebatan kepada pelaku atas dakwaan melakukan jenayah seksual.

Terdahulu, Nonoi berkongsi rakaman insiden kejadian hitam berkenaan di TikTok sebelum ia dipadam oleh pengendali platform berkenaan.

Ujar Nonoi perkongsian berkenaan bertujuan untuk memberi kesedaran kepada wanita di luar sana agar lebih berhati-hati.

SUMBER:Mstar,Online

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.