Uncategorized

“Penat jaga badan, akhirnya kena bakar” pedas kata kata netzen selepas melihat gambar terbaru Azira Shafinaz di ThaiIand

Siapa yang tidak kenal dengan Azira Shafinaz Ramlan yang merupakan seorang penyanyi dan pelakon wanita Malaysia. Dia dikenali sebagai salah seorang penyanyi utama kumpulan pop wanita Malaysia iaitu De Fam.

Memuat Naik Gambar Di Thailand

 

 

via Instagram Azira Shafinaz

Terbaru, melihat di Instagram milik Shafinaz, dia ada memuat naik beberapa keping gambar ketika dia berada di Thailand bersama rakan-rakannya.

Gambar yang dimuat naik itu menunjukkan dia dan rakan-rakannya berada di Tichuca Rooftop Bar, Bangkok Thailand yang merupakan salah satu bar yang terkenal di Bongkok.

Pemakaian Yang Agak Seksi
Melihat kepada gambar tersebut, Azira dan rakan-rakanya sedang menyambut kelahirannya berlatar belakangkan bar tersebut.

Azira yang memakai baju berwarna silver atas paras lutut kelihatan agak seksi dalam penampilannya.

Netizen Beri Teguran

via Instagram Azira Shafinaz

Gambar tersebut telah menarik perhatian dari warga netizen. Ada segelintir dari netizen yang terkejut dengan gambar yang dimuat naik tersebut dan memberikan teguran buatnya.

Penat jaga badan, “last-last” kena bakar.

Esok-esok pakai macam ini la menghadap tuhan kalau berani atas dunia. Sedihnya tengok…

Kenapa seksi sangat ni?

Antara komen netzen

“Mmg la kena bakar.. Tubuh badan sihat tu amanah . Tp kalau sampai mendedahkan aurat balut aurat.. jadi untuk apa bertubuh sihat.. baik cacat atau lumpuh sahaja.. senang aurat sentiasa di jaga..duk je rumah.. org nasihat nak trigger.. ape ko nak tunggu malaikat maut bagi sapa ke..

“Penat sekolah dulu…ustajah ajar tutup aurat…siap petang masuk sekola kafa ngaji fardhu ain….last…iman tidak dapat diwarisi… Taubat la kita selagi Allah bagi peluang…

“Pastu bila press Tanya nak bakal imam lelaki yg beriman.. Yg blh bimbing saya… X nk kongsi kasih.. Tapi kongsi aurat body blh pulak

“Jangan dihairankan…kehidupan artis yang tidak bersandarkan Islam..doakan yang terbaik aje

“semua orang da xde perasaan takut kot bila sebut pasal neraka…cuba cerita keindahan syurga..ade x yg berebut buat kebaikan sbb nak kan nikmat syurga tu…

Tetapi, dalam ada segelintir yang mengecam pemakaian Azira, ada juga yang memuji dengan kecantikkan yang ditunjukkan olehnya.

Sumber : murai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *