‘Terima Kasih Allah Utk 8Thn Ini’ Adik Dhia Alisha Hmbuskn Nfas Terakhir, Iuahan lbu Undg Sbak. - Menujukebenaran
Uncategorized

‘Terima Kasih Allah Utk 8Thn Ini’ Adik Dhia Alisha Hmbuskn Nfas Terakhir, Iuahan lbu Undg Sbak.

Johor Bharu: Seorang kanak kanak yang berusia 8 tahun menghmbuskan nfas terakhir di Hspital akibat de.mam deng.gi berdrah. Anak pasangan Mahani dan Syaiful dikhbarkan mninggaI dunia pada jam 6 pagi semalam setelah beberapa hari mnerima rwatan.

Arwh yang dikenali sebagai adik Dhia Alisha merupakan anak kedua daripada tiga beradik. Sbak Iuahan dari ibu arwh dilaman facebook nya.

Assalamualaikum semua
Saya Mahani dan Syaiful, ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang hadir semalam, saya mohon maaf pada semua, x mampu reply text dan juga call.. terima kasih memberi kata kata semangat kepada kami sekeluarga dan juga mendoakan untuk anak Syurga Dhia Alisha binti Syaiful Azwal.

Saya memohon m.aaf untuk customer ,kami tutup kedai makan kami sementara sehingga diberitahu.

Dhia Alisha seorang anak yang baik, tidak pernah menyu.sahkan ibu dengan ayah. Rajin tolong ibu kat rumah, selalu mengaIah dengan adik. Bagi yang bertanya Dhia Alisha pergi mninggalkan kita semua kerana De.mam De.nggi Berdrah. Pemergian Dhia amat sekejap dan sekelip mata sahaja tnpa ada hint daripada Dhia sendiri.

Ibu minta m.aaf Dhia jika ibu term.arah Dhia sepanjang akak saklt, sebab ibu nak kakak baik tapi apa kan daya, Allah lagi sayang Dhia. Ibu dan ayah sayang Dhia Alisha sangat sangat Anak Syurga Ibu Ayah.

Ibu tahu Dhia dah happy kat Taman Syurga Allah. Semoga kakak baik baik sahaja kat sana, ibu dan ayah sentiasa doakan kakak. Ibu, ayah, abang, adik, tokma, tokpa, umi, pakngah, pak ude, mokde, ucu, ian, hanna dan hanif dan semua sayang Dhia sangat sangat.❤️❤️❤️

Akhir kata, doakan anak syurga saya dan sedekahkan Al-Fatihah untuk Dhia Alisha. Ya Allah, aku memohon agar kau lindungi dah perliharakan anak ku di sana. Temukan la kami kembali denganya suatu hari kelak, di tempat yang terbaik disisi-mu.

Damai la di sana anak syurga Ibu dan Ayah. Terima kasi Allah pinjamkan Dhia Alisha selama 8 tahun di dunia ini.

Alfatihah;
Dhia Alisha binti Syaiful Azwal
11 April 2014- 04 December 2022

‎إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون

Kredit; Dbongkar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button