Aksi Aaisyah Dhia Rana Acah-Acah Berlakon Gayakan Cincin Baru Kononnya Terima Lamaran Tarik Perhatian Netizen

Aaisyah Dhia Rana merupakan anak perempuan hasil perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Sejak bayi lagi, Aaisyah telah mendapat perhatian daripada media cetak mahupun elektronik. Keletah Aaisyah sejak kecil amat menghiburkan dan menyenangkan sesiapa yang melihatnya.

Aaisyah mempunyai pesona tersendiri yang mampu memuk4u netizen sehingga instagram Aaisyah mempunyai lebih dari 1.4 juta pengikut. Dalam instagram tersebut, telah dimuatkan  gambar-gambar Aaisyah dalam menjalani kehidupan beliau seharian.

Sudah menjadi lumrah bagi ibu bapa yang mempunyai anak perempuan untuk membelikan atau menggayakan barang kemas secara tidak keterlaluan kepada anak mereka. Che’ Ta juga tidak terkecuali dalam perkara ini. Untunglah Aaisyah mempunyai ibu yang sentiasa mengikuti perkembangan terkini. Cincin yang dipakai Aaisyah juga dilihat berbentuk bunga dan sesuai dengan Aaisyah.

Dalam video terkini yang dimuatkan dalam instagram, anak perempuan Che’ Ta dilihat menggayakan cincin baru dengan berlakon seolah-olah beliau di lamar. Lucu apabila lakonan Aaisyah itu diakhiri dengan hilai tawa oleh Aaisyah sendiri.

” Saja nak tunjuk cincin baqu.. “

VIDEO:

Majoriti netizen memberikan komen positif tentang kecomelan Aaisyah dalam video di atas. Antara komen-komen netizen adalah seperti berikut :

” Ya Allah ger4m sungguh… bt mcm mn pn ttp comey ctu lah.. “

” MasyaAllah…. cantiknya aisyah.. “

” Cub1t karanggg. mkin besar mkin lawa.. memang cntikkk bak hangg.. “

” Cmeyy nyaa… ecah ni.. mcm ank ptung.. “

” Alahaiiiii….. Bertambah cantik lah Aaisyah ni… “

” Jatuh ati tgk aisyah ni.. ”

” Alahai… napalah Comey sgt.. “

” Sebijik muka Pak, Vogue sebijik mcm mak.. kelas kau cah… “

” Dia yg paling comel… n so sweet.. “

Marilah kita sama-sama doakan anak Che’ Ta dan Zain Saidin ini sentiasa ceria dan semoga berjaya dalam kehidupan. Moga menjadi anak solehah serta dirahmati sentiasa. Untuk Che’ Ta dan Zain Saidin, tahniah kerana telah membesarkan Aaisyah Dhia Rana menjadi anak yang baik. Moga keluarga ini terus sweet2. Haappppyy tengok uollss…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber:Instagram Aaisyah Dhia Rana via KL menjerit.ga

Leave a Reply