Viral

“Sjat Perempuan, Bayar RM300 Juta Kalau Nak Tgk Sekali Imb4s Boleh La” Bapa Sjat Pula Bersuara

Kec0h sejak beberapa hari ini selepas tular video menunjukkan Sjat menangls apabila tangannya dig4ri. Lebih-lebih lagi apabila dia memuat naik beberapa hantaran memberi bayangan mengakui status sebenar jantlna dirinya. Malah, Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) juga mengesahkan Sjat disi4sat pihaknya berikutan menerima laporan usahawan kontr0versi itu berpakaian wanita ketika menghadiri majlis doa selamat di Wisma…

Viral

Aku makin gemok, istri pula dah pandai melawa, peIik mcm2 alasan dia bagi bila ajak brsama.

Gambar sekadar hiasan. Baca perlahan-lahan dan ambillah Pengajaran apa yg pernah berlaku kepada saya ini. Jadikan ini sebagai panduan. Gambar sekadar hiasan. Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih kerana membaca artikel ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Aku bukanlah dilahirkan…

Viral

Gaji rm1200, trkejut bila bos bagi rm127 je. Dia terkedu. Bila tuan rumah dtg kutip sewa, cepat2 dia ajak ank bini menyorok.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Baca perlahan-lahan dan ambillah Pengajaran apa yg pernah berlaku kepada saya ini. Jadikan ini sebagai panduan. Foto sekadar hiasan. Beberapa bulan lepas, seorang kawan saya nak beli handphone baru. Setelah 7 tahun guna handphone lama, memang kena beli yang baru juga untuk memudahkan urusan harian. Speaker rosak, bateri tahan hanya 30 minit.…

Viral

Sebulan dpt cuti lepas kahwin,geram tgk bini xbangun lagi time nk prgi kerja, aku buntu aku buat mcm ini je

Assalamualaikum semua. Aku lelaki. Umur tak lebih 30. Dalam hidup mesti ada part yang akan menentukan or membawa korang kepada sesuatu keputusan yang amat sukar. Sampai satu masa memang korang kena decide something yang memberi impak yang sangat besar dalam kehidupan korang.. most important life decision yang ku pernah buat adalah bila aku tukar kerja…

Viral

Faiz Roslan Tampak Lebih Yakin Dan Berani Dengan Penampilannya

Nama Faiz Roslan pernah mencetuskan kontrovversi di Malaysia pada suatu ketika dahulu. Malah dia sering mendapat teguran dari pendakwah bebas dan selebriti tempatan di atas kelakuannya yang dianggap mempermainkan agama. Walaubagaimanapun, kini tidak lagi kerap mencetuskan kontrovversi seperti dahulu. Nampaknya Faiz Roslan lebih selesa memuatnaik video  di laman TikTok. Kebanyakkan video yang dimuatnaik memaparkan penampilan yang…

Viral

Terlalu rindu, kanak2 redah malam ziarah kubur ibu meninggal 4 hari lepas bersalin

Perasaan rindu kepada insan yang sudah tiada merupakan satu rasa yang sangat berat. Lebih-lebih lagi individu yang meninggal dunia adalah orang yang paling kita sayang seperti ibu atau bapa. Menerusi satu perkongsian yang tular di media sosial, seorang lelaki telah memuat naik beberapa gambar tiga orang kanak-kanak berjalan dalam kegelapan malam menziarahi pusara ibu mereka…

Viral

Netizen Berikan Gelaran Terbaru Kepada Keluarga Neelofa Gara-Gara Daging Harimau Menang1s

Pengasas Aunty Tini Kitchen dan ibu kepada Neelofa, Datin Kartini menerima kec4man hebat di media sosial selepas tindakannya mempatenkan cap dagangan daging harimau menangis hingga mengundang rasa ber4ng wargamaya. Sehubungan dengan itu, ada segelintir wargamaya yang menggelarkan mereka sebagai Kardashians Kelantan. Keluarga Kardashians yang terdiri daripada adik beradik popular Kourtney, Khloe, Kim, Kylie dan Kendall…

Viral

Yang paling mngejutkan giliran setiap malam itu

Seorang wanita berasal dari Uganda, Afrika Timur terkejut apabila mendapati dirinya menjadi perbualan hangat netizen di media sosial. Ann Grace Aguti, 36, mempunyai tiga suami dan mereka semua tinggal di rumah yang sama, bersama dengan beberapa lelaki yang menjadi kekasihnya. Bukan hanya itu saja, Ann juga memiliki tujuh buah rumah yang kesemuanya dibina di kawasan…

ISU SEMASA Viral

“Seronok kan PKP?” – Pemuda pasrah baca mesej WhatsApp, belum masuk kerja dah kena buang tapi lepas tu ini pula yang jadi

SEPERTI yang kita sedia maklum Malaysia diletakkkan di bawah Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula 13 hingga 26 Januari 2021. Pelaksanaannya yang dibuat dalam tiga peringkat iaitu PKP, PKP Bersyarat (PKPB) dan PKP Pemulihan (PKPP) mengikut negeri-negeri yang terjejas nyata memberi impak kepada sebahagian besar masyarakat terutamanya dari segi gaji dan sumber pendapatan. Situasi sebegini turut…