ISU SEMASA Keluarga

Bapa Meraaung..’Aku Rela Dia Ham!l Anak Luar Nikah..– Kesal Doktor Sahkan Anak Mengandung, Tapi Rupa-Rupanya…

Ibu bapa mana yang tak kecewa jika anak yang dikasihi menconteng arang ke muka mereka. Hamil anak luar nikah adalah sesuatu yang taboo dalam masyarakat Melayu. Kebanyakan gadis begini akan dibuang keluarga. Lain pula dengan kisah yang dikongsikan Syed Azmi. Di mana gadis ini disahkan hamil. Namun, dia bermati-matian menyatakan dia tidak hamil. Tapi ayahnya…

Hiburan Keluarga Umum Viral

Dulu Suami Tak Sanggup Tidur Dengan Isteri. Bila Isteri Dah Cantik Dan Kaya Ex Suami Meroyan Nak Kan Isteri Balik. Dulu Dihina Masa Gemok Dan Selekeh. Akhirnya Ini Yang Terjadi.

Gambar sekadar hiasan. Kalau janda yang cantik cantik, mesti orang mengata. Masa ade suami selekeh, dah jadi janda baru pandai nak melawa. Laki dah lari, baru terhegeh hegeh cari gincu. Saya nak share satu story client lama saya (atas izin) During hearing case (anak dia), saya kagum sangat. Usia dah hampir separuh abad tapi body…

Infomaklumat Keluarga Semasa Umum Viral

“Hina Sangatkah Saya Mencintai Suami Orang?..” – Wanita Bingung

Seorang wanita menanyakan soalan berkaitan hal Poligami kepada netizen yang ada didalam group Persona Pengantin di laman sosial Facebook. Walaupun mendapat komen yang negatif, apapun mari kita menelaah luahan wanita tersebut. Assalamualaikum admin, terlebih dahulu saya mohon supaya rahsiakan identiti saya. Saya nak tanya pendapat admin dan rakan yang lain. Mungkin pertanyaan saya ini akan…

Infomaklumat ISU SEMASA Keluarga OH AGAMA Semasa Umum Viral

Ustaz Ebit hantar jenaz4h guna van wakaf, sekali kena clamp

Sebut sahaja nama Ustaz Ebit Lew, pasti semua orang sudah terbayangkan wajah figura penceramah bebas yang juga seorang aktivis masyarakat yang sentiasa dilihat menghulurkan bantuan bersama dengan pasukannya. Malah boleh dikatakan namanya semakin dikenali dan begitu disenangi oleh umat islam juga penganut agama lain justeru sikapnya yang menolong orang tanpa mengira bangsa dan agama. Tapi…

Amalan Infomaklumat ISU SEMASA Keluarga Semasa Umum Viral

“Dulu Masa Mak Mninggal Dunia, Susah Nak Cari Van Jen4zah” – Ustaz Ebit Lew Sedia Khidmat Van Jen4zah & Ambulans Percuma

Terus berbakti untuk membantu masyarakat, pendakwah terkenal Ustaz Ebit Lew memaklumkan beliau telah membeli dua buah van bagi kegunaan perkhidmatan secara percuma dimana sebuah van digunakan untuk membawa jen4zah dan satu lagi dijadikan ambul4ns. Menerusi perkongsian di Facebook, Ustaz Ebit meluahkan rasa syukur di atas perancangannya itu dan memberitahu kedua-dua van tersebut diberi pakai kepada…

Infomaklumat Keluarga Viral

Smpai hati suami. Dilvdahnya aku ketika di kedai mamak hanya krn benda kecil. Patutlah dia bercerrai dgn bks isterinya dulu.

Foto sekadar hiasan.Bismillah asalamualaikum. Terima kasih jika cerita ni dapat disiarkan untuk bacaan umum kerana aku sendiri tidak tahu kemana lagi untuk aku luahkan segala yang tersimpan di hati ini. Maaf jika panjang kerana aku tidak mahir untuk memendekkan cerita. Aku mulakan dengan namaku Yasmin (bukan nama sebenar). Berusia 28 tahun dan seorang isteri dengan…

ISU SEMASA Keluarga

‘mummy.. abang minta maaf..kebenaran akan terbukti!’

Anak lelaki kepada pengasas kosmetik Dnars Allahyarham Faziani Rohban Ahmad, Mohamed Aqbar Hakim Jasman redha dengan ujian menimpa dirinya. “Mummy…abang minta maaf kerana belum sempat melawat Mummy selepas abg dibebaskan polis. Peguam tidak benarkan abang pergi jauh dari kawasan ni, kerana bila-bila masa akan didakwa di mahkamah. “Mummy, esok abang akan didakwa di mahkamah Jalan…

ISU SEMASA Keluarga Semasa Viral

Netizen Bongkar Punca Sebenar Anak Pengasas Dnars Hantar Mesej Ugvt Bapa Tiri

Beberapa hari ini hangat di laman sosial berikutan isu anak lelaki pengasas kosmetik Dnar, Allahyarhamah Faziani Rohban Ahmad yang telah menghantar mesej berbaur ugvtan kepada bapa tirinya. ANAK PENGASAS DNARS MENGUGvT BAPA TIRI Mohamed Akhbar Hakim Jasmin difahamkan didakwa berikutan mengugvt untuk mendatangkan kemud4aratan kepada bapa tirinya dengan menghantar mesej pesanan ringkas menerusi aplikasi WhatsApp.…

Hiburan Infomaklumat ISU SEMASA Keluarga Viral

Ibu Tak Pernah Insaf Lepas Beberapa Kali Kantoi Ada Lelaki Lain Dengan Ayah. Sampai Macam Ni Sekali Ibu Sanggup Cakap Dengan Ayah Bila Dah Kantoi

Aku Nur (bukan nama sebenar). Aku berumur dalam lingkungan 19 tahun. Dilahirkan dalam sebuah keluarga yang bahagia itu merupakan satu nikmat yang semua orang nak dan tak semua orang dapat. Dan orang itu termasuklah aku. Ya, aku dilahirkan dibesarkan dalam keluarga yang porak-peranda. Aku jarang share masalah aku dengan orang. Aku tak suka share dengan…