Keluarga Viral

Kisah 4 anak yatim melepas rindu di PUSAR4 ayah buat netizen bercucuran air mata….

Assalamu’alaikum Abg. Alhamdulillah pada petang Jumaat yang mulia, Allah izin Syg dan QRST menziarahi Abg di pus@ra. Hampir memasuki dua bulan lamanya kita tak “bertemu”, saratnya rasa di dada terkapai-kapai menanggung rindu. Dapat menatap ukiran nama Abg, peluk nisan putih di kub0ran pun sudah cukup bermakna buat Syg dan anak-anak. Abg. Tahun ni giliran berhari raya di…

Hiburan ISU SEMASA Keluarga Viral

Ustaz Ebit Lew & Sugu Pavithra; Apakah Rahsia Keluarga Bahagia Ada Pada Mereka…

Saya follow semua media sosial Ustaz Ebit Lew. Begitu juga dengan pasangan Youtuber, Sugu Pavithra. Punyalah sweet mereka ni suami isteri. Masak bersama, makan bersama, rasa masakan sama-sama. Banyak yang kita boleh belajar daripada 2 pasangan romantis ni.   Resepi bahagia dalam perkahwinan ni simple je sebenarnya. Kata kuncinya ialah ‘bersama’. Bukan nafsi-nafsi. Bukan sorang-sorang. Bukan.. Istilah…

Keluarga Viral

Mak mertua pandang rendah kerana aku surirumah, Selalu di banding dengan menantu lain..

Assalamualaikum. Terima kasih jika siarkan confession aku. Aku nak cerita sikit. Aku seorang suri rumah, dua tahun lebih berk4hwin, ada seorang anak. Comel. Baik. Alhamdulillah. Suami yang bertanggungjawab. Alhamdulillah. Tapi disebabkan aku suri rumah, mertua aku tak sukakan aku, selalu bandingkan aku dengan men4ntu2 dia yang kerja makan gaji. Dia selalu rendahkan aku. Cakap aku…

Infomaklumat Keluarga

“Harap Anak Aku Tak Dengar…,” Wanita Hamil 6 Bulan Luah Rasa Penat Dakwa Sering Dim4ki Suami

‎Setiap orang pasti mengimpikan rumahtangga dan pasangan yang sempurna namun realitinya sangat perit untuk diterima. Pelbagai perkara yang tidak terjangka yang selama ini tidak pernah dilihat pada pasangan akan berlaku apabila memasuki alam perkahwinan. Setiap pasangan seharusnya lebih peka dan bertolak ansur terhadap satu sama lain agar hubungan akan lebih harmoni. Tidak seperti yang dialami…