Umum Viral

“Jadi wali, aku sanggup tanggung dosa”. Bila rahsia pecah, tergamak si bapa amuk keliling kampung

Foto sekadar hiasan. Ceritanya begini, apabila dengan mudahnya ber BINTI kan bapa bi0logi (bukan bapa kandung yang sah), secara tak langsung telah mengaburi status anak tersebut sebagai anak tak sah taraf menjadi anak sah taraf. Kesannya apabila si bapa berani hendak menanggung dosa untuk menjadi wali kepada anak tersebut sedangkan dia tahu bahawa dia tidak…

Infomaklumat ISU SEMASA Umum

Disis1h masyarakat hanya kerana pakaian seragam jururawat yang dipakainya did4kwa membawa kum4n

Kuala Lumpur: “Hanya disebabkan kami memakai baju misi (pakaian seragam jururawat), sesetengah pihak memandang kami seperti membawa kuman dan virus sehingga ada yang tidak membenarkan kami masuk membeli barangan di kedai runcit,” kata jururawat, Nurul Izzati Liyana Mohd Azhar, 29. Itulah antara kisah dikongsi Nurul Izzati Liyana yang disisih masyarakat hanya kerana pakaian seragam jururawat…

Hiburan Umum Viral

Baru 8 Bulan Pemergian Suami, Kemesraan Bunga Citra Lestari Dgn Penyanyi Tersohor Ini Jadi Buah Mulut

KEMESRAAN di antara penyanyi Bunga Cinta Lestari dan Ariel Noah menerusi lagu kolaborasi mereka berjudul Menghapus Jejakmu ternyata mendapat perhatian netizen. Bunga Cinta lestari, 37 atau lebih dikenali sebagai BCL meluahkan rasa teruja diberi peluang untuk bekerjasama dengan Ariel Noah selepas belasan tahun berada di dalam industri. “Sudah belasan tahun saya berada di dalam industri,…

Umum

Sewa bilik siap perabut, tiap 3pagi mesti mesin basuh bpusing. Bila sedar rupanya selama nie rmh tue kosong

Gambar sekadar hiasan. Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih kerana membaca artikel ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. GEDUK! GEDUK! GEDUK! “Bunyi itu lagi..” omongku, separa sedar. Terkebil-kebil mataku dalam pembaringan. Dengan perlahan aku bangun. Ku kerling jam di dinding.…

Infomaklumat ISU SEMASA Semasa Umum Viral

G4ra-G4ra Geng Basikal, Suami Isteri Ini Ny4ris Kem4lang4n

Boleh dikatakan sekarang hobi berbasikal semakin menjadi trend di kalangan rakyat Malaysia. Bukan sahaja aktiviti yang sihat malah ianya sangat menyeronokkan apabila dilakukan secara berkumpulan. Nampaknya, geng basikal buat hal lagi apabila kejadian yang dikongsikan menerusi Facebook Negeri Sembilan Kini ini sekaligus menimbulkan kemar4han netizen dek kerana sikap pentingkan diri pengguna basikal. Menerusi perkongsian itu,…

Infomaklumat ISU SEMASA Semasa Umum Viral

Asri Janggut akhirnya berdepan Ayahanda2 Sg Buloh. Ini yg berlaku

Sebelum ini Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainudin ditemani Asri Janggut melakukan tinjauan di sekitar Bandar Baru, Sungai Buloh bagi melihat sendiri premis perjud1an, penjualan rokok selud0p dan perniagaan yang dijalankan warga asing seperti yang tular di media sosial baru-baru ini. Asri yang di temuramah wartawan juga memberitahu hari ini pihak MBSA telah datang…

Hiburan Infomaklumat Umum Viral

“Bila bercinta, semuanya jd murah”. Dgn bf siap cium tgn dahi pipi bgai, vc free hair. Yakin sgt nnt kahwin ke

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Terima kasih ya admin kalau sudi siarkan confession saya. Aku terdetik nak tulis ni setelah sekian lama. Asyik terbaca isu terlanjur. Sengaja atau tak sengaja. First of all, aku cuba menulis secara tak formal. Dan semuanya kisah dari aku, pendapat aku. Aku tak ikut majoriti atau minoriti. Cuma nak share apa…