“Dasar budak tik tok gila viral, dah la tak ensem”- Netizen ‘Hentam’ Lelaki Ini Sebab Permainkan Pakcik Yang Kelaparan

Apa perasaan korang kalau dipermainkan? Marah? Sakit hati? Bengang? Malu? Mesti semua perasaan tu ada kan.

Baru-baru ni viral di media sosial, satu video melibatkan seorang lelaki muda dan seorang pakcik.

Yang membuatkan ramai netizen bengang lepas tengok video tersebut ialah disebabkan lelaki muda itu mempermainkan pakcik tersebut yang meminta duit untuk membeli makanan, malah dia siap buat video tik tok lagi..sampai hati eh pemuda tu.

Video yang dikongsikan pemilik facebook Ramya Ammu itu sehingga kini mendapat lebih 470 ribu tontonan walaupun ia mula dimuatnaik semalam.

Posted by Ramya Ammu on Monday, 11 February 2019

Korang tengok sendiri video tersebut? Apa perasaan korang lepas tengok perlakuan anak muda itu?

So, lepas sahaja video ni jadi viral kat media sosial, maka ramailah netizen yang mencari maklumat pasal lelaki tersebut yang dikatakan rakyat Indonesia dan bekerja di negara ini.

Malah diorang siap share lagi profilepemuda itu..gigih betul eh korang.

Profile ‘pemuda tiktok’ hasil kegigihan netizen.

Rupanya pemuda tersebut sebelum ini pernah viral pasal video tiktok dia dengan isteri dia dan ramai netizen kata yang mamat ni akan buat apa je untuk dapatkan views yang tinggi a.k.a ‘batak viral’.

Tapi takkan la dia sanggup buat pakcik tu sampai begitu sekali semata-mata nak viral? Memang melampau la kan.

Rata-rata netizen memang bengang habis dengan pemuda tersebut sebab dikatakan too much!

Bodoh ni terlebih main tik tok

Cuba bayangkan kau kat tempat dia – netizen

Ni nopal bahalol setan!

Taknak bagi duit tak perlu menganjing macam tu

Sumber : Facebook

Pemuda tampil minta maaf, niat hanya bergurau

Disebabkan kecaman demi kecaman yang diterima lelaki ini, maka dia tampil buat permohonan maaf menerusi tik tok nya lah.

Malah dia kata niat dia hanya bergurau, tak tahu pula boleh sampai ke tahap macam tu.

Korang maaf kan lah dia okay, mungkin dia niat nak bergurau cuma cara dia memang salah lah, make sure lepas ni diharap jangan buat lagi!

Sumber:lobakmerah

Leave a Reply