Ibu Enam Anak Ini Mengadu Sakit Perut Terlampau, Doktor Terkejut Jumpa ‘Handle’ Motosikal Dalam Rahim.

Apa agaknya perasaan korang bila tiba-tiba korang sakit perut, lepas check kat hospital doktor bagitau ada objek dalam perut korang? Mesti terkejut, takut dan macam macam lagi perasaan kan?

Itulah yang dirasai wanita ini.

“Objek berada di dalam rahimnya selama dua tahun dan sudah menjejaskan beberapa organ dalamannya”

Memetik Metro, seorang wanita berusia 30 tahun terpaksa dikejarkan ke Hospital MY di Indore, Madya Pradesh kawasan India Tengah dua hari lalu selepas dia mengadu sakita perut yang melampau.

Namun yang mengejutkan, sewaktu doktor menjalankan X-ray mereka menemui objek besar dan panjang di dalam rahim wanita tersebut.

Selepas dilakukan CT scan dengan lebih terperinci, pakar mendapati ia merupakan handle motosikal dan objek tersebut berada di dalam rahim, usus kecil dan kawasan pundi kencing.


Tanpa berlengah, ibu kenapa enam anak tersebut diarah untuk menjalani pembedahan.

Untuk pengetahuan korang, seramai 19 orang doktor pakar terlibat dalam pembedahan untuk mengeluarkan objek tersebut yang memakan masa kira-kira empat jam.

Suami mabuk masukkan ‘handle’ motosikal dalam kemaluan dan ugut jangan bagitau sesiapa

Rupanya wanita tersebut memaklumkan kepada doktor yang objek itu dimasukkan ke dalam kemaluannya oleh suaminya sendiri yang ketika itu sedang mabuk.

“Suami memberi amaran supaya tidak memberitahu sesiapa mengenai perkara itu”,ujarnya.

Yang lebih mengejutkan hasil penelitian mendapati, rupa-rupanya ‘handle’ tersebut dah berada di dalam rahimnya selama 2 tahun dan menjejaskan beberapa organ dalaman wanita itu.

“Rahimnya terhakis sepenuhnya, sebab itu ia terpaksa dibuang. Namun kami berjaya menyelamatkan pundi kencingnya”

“Wanita itu bagaimanapun sudah tidak boleh lahirkan anak” – Dr Sonia moses

Dilaporkan wanita tersebut sudah sedarkan diri namun masih ditempatkan di ICU supaya mendapat pengawasan lebih rapi daripada doktor.

Suami wanita tersebut sudahpun ditahan polis.

Komen netizen

klu dh mabuk nang kurang waras bila panas baran ..bencikku nangga laki mcm ya…

Ye allah zaman semangkin ahir manusia ny semakin meraja rela pulak pakcik oooo kenape kau keejam cam tu suami jenis ape kau tu 😡😡😡😡😡

Sumber: Lobak Merah via tvlejen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *