Memang Niat Nak Raih Populariti Kan, Boleh Buat Paid Review – Netizen..AKAUN YOM CECAH 88 RIBU PENGIKUT

Berakhir sudah kemelut ‘perebut4n’ hak penjagaan Yom antara Datin Shahida dan Dato’ Aliff Syukri dengan ibu kandung kanak-kanak itu setelah kini Yom selamat dipulangkan ke pangkuan ibu kandungnya. Setelah lebih 2 minggu tinggal bersama ibu kandung, Yom kini dilihat semakin bahagia dan ceria melalui gambar-gambar yang dikongsikan di sebuah akaun IG rasmi milik kanak-kanak itu.

Terkini, jumlah pengikut di IG Yom sudah mencecah 88 ribu orang dan hal itu telah dikongsikan ibunya di dalam satu posting.

Alhamdulillah dah cecah 88K…tak lama lagi kami buat paid review.

Komen2 net1zen.

Memang gil4 glamour ke? Mmg nak guna anak utk duit ke? Buat paid review byk2. Senang hidup ek. Mengandung ditanggung. Beranak ditanggung. Anak kecik smpai dah pandai jalan orang jaga. Sakit pun tkyah kuar duit. Menangis melalak org lain tengokkan. Bile dah besar pandai pulak amik. Oh.. Nk populariti je..

Memang niat nak raih populariti kan.. boleh buat paid review

mmg niat maknya nak raih populariti kan. sebab tu nak sgt amek Sl anak. boleh buat paid review, iadi tak perlu susah kerja sebab ada sumber pendapatan melalui si anak. huhuhuhuhu

qayyum_a\iffshah @_ ’ ye s‘Is. Mmg ‘Itu n’Iat saya dar’I awaI. Akhimya ada ‘juga yg dpat mmbaca ‘IsI hati saya

klau sis nk buat pa’Id review boleh dm saya ye.

Komen2 lagi.
Kurang aj4rnya.. tujuan ada IG sebab nak pergunakan anak ke.

kurang ajar nyee….awak ibu ke? Tujuan awak ada ig sebab nak pergunakan anak awak ke? #dasarhatibatu

@qayyum_a|iffshah hahaha win!!!

@qayyum_a|iffshah the best answer everrrr as

Yom popular pun sebab mak ayah angkat dia.

yom ppular pun sbb mak ayh angkat nya, kalau followers byk pun ats sbb tumpang populariti mak ayh angkatnya sblm ni… jd hrp sis buka ig ni just utk pkembgn yom saja la, bukan utk tujuan utama buat duit…

Disebabkan itu, segelintir netzen telah berhasrat untuk menekan but4ng unfollow IG milik Yom kerana dikatakan menyampah dengan sikap ibu kandungnya.

Done unfollow.. gunakan orang lain utk kepentingan diri sendiri.

Bagus unfollow ramai2. Makin lama makin menyampah pulak.

unfolow ig ni beramai2..makin lama makin myampah pula tgk semak mata ada la..@

qayyum_aliffshah@ , _ silakn sis. Tiada pksaan. ltu hak masingZ é @ saya tak rugi dan anda pun xrugi kn?

Namun begitu, ada juga netzen yang menyebelahi ibu kandung Yom dengan berfikiran positif dan menganggap kapsyen tersebut hanyalah sekadar sarkastik. Mereka juga menganggap tiada salahnya jika betul dia ingin membuat paid review memandangkan Yom disayangi ramai.

Mommy Yom perli je tu.. netzen yg suka kec4m.

I Gk_ mommy yom perli jer tu netzen2 yang suke kecam yang hati busuk…kita tgkjer Iah…kalau mommy dia nk buat paid review pon xsalah. Yom di syangi ramai. Semua terjadi krn allah..doa yang baik2…

Pelik.. Dato’ Datin jaga complain.. mak kandung jaga pun complain

purplesha Pelik dgn segelintir netzen.. ms dato datin jaga yom pun complain, mak kandung dia jaga pn complain..

tk kish la sapa jaga yom yg pntg dia dibesrkn dgn baik dgn didikan agama, ckup makan minum & pakaian & sekolah smpi brjaya &jdi manusia brguna dunia akhirat. klu kita mahukan trbaik utk anak2 dunia akhirat bgtu juga dgn parents yom dn |ain2 parents di dunia..

anggap jelah itu rezeki yom . dapat jugalah mak dia sara kebajikan yom atau savings utk yom . bersangka baik saudaraku sekalian ❤️

siap ada wasap group lg utk bagi gift. admin nya mak yom ni lahhh. nk join tak uolls???

Suke tgk yom dgn dato dan datin je.. Sejak dh kat mak kandung dia dh xbminat nk ikut pkembangan.

Sumber: IG qayyum_aliffshah

Sumber artikel: coretanmedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *