Menggoda Dan Seksi. 9 Artis Wanita Ini Memiliki Bibir Yang Mungil Dan Seksi

 

Mata indah, hidung mancung, kulit yang halus dan cerah, tentunya tak lengkap bila tanpa bibir dengan seksi menggoda. Seperti selebriti Malaysia berikut ini. Mereka dikurniakan bibir yang seksi sejak lahir. Ramai peminat pun sepakat menobatkan para selebriti cantik ini sebagai pemilik bibir paling indah dan mungil.

Dengan memiliki bibir yang menawan, wanita ini tampak lebih cantik dan memesona. Ini dia selebriti wanita yang popular dengan bentuk bibirnya. Menarik perhatian, dengan dan atau tanpa lipstik.

Ingin tahu siapa sahaja? Jom lihat siapa dalam senarai berikut ini, yang dirangkumkan oleh hangat.com.

1.Jaclyn Victor

Ibu kepada dua orang anak ini dikenali sebagai penyanyi bersuara tinggi, Jaclyn juga memiliki bentuk bibir yang unik dan menarik perhatian.

2. Anita Sarawak

Sudah lama menyepi dalam dunia hiburan dan sehingga kini masih belum tahu di mana dia berada. Semasa dia aktif dalam dunia hiburan, kita dapat lihat Anita mempunyai penampilan yang sangat agresif dan bergaya. Bibirnya yang mungil mencuri perhatian peminatnya. Benarkah Lana Nordin mendapat tunjuk ajar dari Anita untuk mendapatkan bibir yang seksi?

3. Nabila Huda

Salah satu ruang wajah yang paling mencuri perhatian adalah bentuk bibirnya. Bahkan Nabila tidak takut mewarnai bibirnya dengan lipstik berbagai warna mulai dari gelap, nude, atau natural.

4. Ning Dalton

Bibir mungil dan tebal yang dimiliki oleh Ning Baizura adalah sebuah anugerah dari Tuhan. Beliau memang dikenali mempunyai bentuk bibir yang unik sejak dia mula-mula menceburi bidang nyanyian dahulu.

5. Izara Aishah

Izara adalah salah satu wanita terseksi dan tercantik di Malaysia. Kecantikannya terpancar melalui senyum yang terukir di bibirnya. Dia juga memiliki salah satu bibir yang paling diinginkan ramai wanita. Pelakon Rosnah Mat Aris pernah dikatakan mempunyai bibir mirip seperti Izara, namun itu hanya spekulasi semata-mata.

6. Dato Seri Vida

Siapa yang tak kenal dengan usahawan kosmetik ini, DSV memang gemar selfie menunjukkan bibirnya yang menawan dan seksi.

7. Kila Fairy

Jika bercakap tentang bibir seksi dan menawan sudah pasti Kila Fairy termasuk di dalamnya. Anak gadis penyanyi veteran Rohana Jalil ini memiliki bentuk bibir yang penuh, tebal mirip Angelina Jolie. Nur Sajat antara yang sangat mencemburui bibir Kila, namun dia tidaklah mempunya bibir seperti Kila.

8. Zila Bakarin

Aktres yang sering memainkan karakter seksi ini memiliki kulit yang mulus. Dengan kulit gebunya ini, Zila juga memiliki bentuk bibir menawan yang menggoda. Azwan Ali juga mempunya bibir yang tebal seperti Zila, namun dia bukanlah dalam senarai ini.

9. Zahirah Mc Wilson

Zahirah juga merupakan salah satu selebriti yang memiliki bentuk bibir menawan. Lekukan di tengah bibir yang memukan membuat penampilan Zahirah terlihat unik di samping kulitnya yang mulus.

Akhirnya Izara Aisyah Buat Pengakuan Berani Mati Tentang Bibirnya

Baru-baru ini pelakon Izara Aishah menerusi Twitternya telah memuatnaik satu tweet di mana beliau ingin berkongsi sesuatu bersama peminatnya.

Namun dalam Tweet tersebut juga Izara menyatakan perasaan takut jika perkongsiannya dibenci oleh peminatnya. Eh dah kenapa pula?

Nak share tapi takut?

Tweet yang ditinggalkan oleh Izara menjadi persoalan besar bagi pengikutnya. Apa yang hendak Izara kongsikan?

Kenyataan Izara

Melalui kenyataan Izara, dia ingin mencuba sesuatu yang baru dengan menjalani rawatan membuat bibir. Namun ianya bersifat sementara untuk enam bulan.

Tambahnya, cubaan dia melakukan rawatan bibir tidak begitu sesuai buat dirinya. Dia berharap bibirnya kembali seperti sedia kala.

Reaksi netizen

Sumber: Izara Aishah

Via:ohbulan

Sumber: Hangat.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *