Uncategorized

Selepas tul4r di media dan ada pihak nak lamar Rohana Abdullah. Sekali PM sendiri call

Kuala Lumpur: Sehari selepas kisah hidupnya bersama ‘Laoshi’ Chee Hoi Lan disiarkan, ribuan netizen tampil memberikan komen, luahan, malah ada juga yang cuba melamar Rohana Abdullah. Menerusi Youtube Harian Metro, seorang netizen, Syed Norazman menghantar komen berkenaan ingin mengambil gadis itu sebagai isterinya. “Nak ambil jadi isteri saya sajalah. Lagi pun, umur saya sudah meningkat,”…

Uncategorized

16 Thn Bekerja, Majikan Menangis Pekerja BangIadesh Nak BaIik Kampung, Akhirnya lni Yg Berlaku Padanya

Pandangan negatif sesetengah orang tentang pekerja warga asing dari negara-negara kelas ketiga sering kali kita dengar sejak dari dahulu.   Namun begitu, bukan semua daripada mereka datang ke negara kita untuk tujuan tidak baik kerana kebanyakkan  daripada mereka hadir demi mencari rezeki buat keluarga yang jauh beribu batu. Hal ini samalah seperti perkongsian seorang majikan…

Uncategorized

“Belum Siap Pun Dah Cantik” Rezeki Tahun Baru, Black Hanifah Kongsi Video Rumah Baru Raih Perhatian Ramai

Setiap orang memiliki impian untuk memiliki kediaman sendiri. Lebih-lebih lagi yang sudah berkeluarga. Inilah syurga kecil keluarga untuk berteduh.Hasil titik peluh dan penat berbaloi apabila melihat hasilnya Di depan mata. Demikian juga dengan penyanyi Black Hanifah. Dia baru-baru ini berkongsi kegembiraan apabila kediaman yang menjadi impiannya selama ini bakal siap tidak lama lagi. Menerusi laman…

Uncategorized

Wanita Tergamam Tiba² Makcik Tak Dikenali Maki, Tuduh Pakai Baju Syetan Nirojim

Tak menjadi masalah pun andai kita membuat teguran kepada mana-mana pihak untuk menegur. Asalkan lembut, dan kena dengan caranya serta tidak menyingung hati serta perasaan orang lain. Rakaman Video ada di Bawah Sekali Dan dia telah menjawab semula ‘perlian’ makcik berkenaan dengan memintanya tidak campur tangan dalam urusan orang lain. Melalui gambar yang disertakan, wanita…

Uncategorized

Suami tak peduli isteri anak, pernah nak dekat suami tapi busvk sgt sebab 4-5hari x mandi,11 tahun bersama pun hanya 3 bulan je suami kerja, tak sangka mertua nekad bertindak buat isteri pula rasa bersalah

Gambar diatas adalah utk ilustrasi sahaja. Sila baca dibawah ini utk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih krn membaca perkongsian kami ini. Assalam dan hai. Saya ingin meminta pandangan pada ahli2 dalam group ni, mungkin ada yang pernah melalui stuasi yang macam saya.. Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak. dan telah mendirikn rumah…

Uncategorized

“Apa La Sangat Tarian Tu, Bukan Melampau Pun,” – Isu Tarian ‘Lentik’ Penari Wajah Mirip AC Mizal Tular, Penganjur ‘Backup’, Minta Henti Kec4man

Viral penari wajah mirip AC Mizal, penganjur dikecam anjur majlis maksiat  SELEPAS tular tarian lentik seorang penari lelaki yang dikatakan mirip pengacara Datuk AC Mizal, tidak semena-mena penganjur majlis berkenaan turut menerima kecaman. Ini kerana tindakan penganjur mengundang penari dengan tarian terkinja-kinja sedemikian dilihat kurang sesuai dan tidak sensitif dengan norma masyarakat Malaysia. Menjawab kritikan…

Uncategorized

Seronok Je Mak Bila Suami Aku Tiap Hr Jd Imam Solat, Satu Hari Aku Buka HP Suami, Terkejut Bila Tengok Apa Yang Aku Jumpa

Aku Rose. Kisah yang ingin aku kongsikan ini berkenaan masalah rumahtangga aku n aku perlu nasihat, pandangan yang baik2 if nak kecam pun go ahead guys, coz in the end only ALLAH SWT can judge me. Aku baru berkahwin selama setahun, aku berkenalan dengan suamiku melalui media s0sial. Awal perkenalan semuanya begitu indah.. perangai sebenar…

Uncategorized

Mak mertua slalu dtg rumah ketika sy dan suami sedng “bersama”. Dari sminggu jd sebulan, dari sbulan smpai berbulan2. Bermula la konflik sy dan suami bt sy nak cerrai.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalam dan hi semua. Terima kasih admin jika luahan hati saya ni disiarkan. Baca tajuk cerita ni, mesti semua ingat saya nak cerita tentang bermadu dengan wanita lain yang rampas perkahwinan saya kan?…

Uncategorized

Misi Pesan Kalau nk DueDate, lbu Ngandung Jgn Sesekali Makan Buah Ni, Bahaya

Setiap wanita yang hamil sudah pastinya tidak sabar menanti kehadiran cahaya mata yang bakal menyerikan lagi sesebuah rumah tangga. Bagaimanapun, timbul rasa takut ketika proses melahirkan anak sama ada secara normal mahu pun pembedahan. Difahamkan, petai akan mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan. Dan lazimnya orang-orang tua tidak membenarkan ibu-ibu mengandung yang bakal melahirkan anak untuk…

Uncategorized

‘Azim Msih Blngung..’ Rmaja HiIang Ditemui JaIan Kakl Sambil Jlnjing SeIipar.

GUA MUSANG – Seorang remaja lelaki tingkatan satu dilaporkan hilang selepas membuang air kecil di sebalik kawasan semak berhampiran rumahnya di Kampung Pasir Linggi di sini kelmarin. Ketua Polis Daerah Gua Musang, Superintendan Sik Choon Foo berkata, mangsa, Muhammad Iznun Al Azim Mahadi, 13, merupakan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Laloh, Kuala Krai dipercayai keluar…