Viral

Demi Kasih Dan Sayang, lsteri AIong Eyzendy Nekad Drmakan SebeIah GlnjaI Buat Suami Tercinta.

Sebelum ini, pelakon yang banyak membintangi filem-filem box-office, Along Eyzendy, 42 pernah mengjutkan ramai apabila mengakui mengh1dap penykit buah p.iggang kr0nik. Hal tersebut disuarakan olehnya dan sudah pasti ia menjadi saIah satu sebab mengapa pelakon berbakat itu agak menyep1 dari dunia hiburan. Isteri de.rma sebelah buah plnggang. Dalam satu perkongsiannya di Facebook semalam, pemilik nama…

Viral

Suami selalu minta aku pakaikan dia pampers, dodoikan dia macam bayi dan buatkan susu dalam botol

Foto sekadar hiasan. Assalam dan selamat sejahtera kepada semua pembaca. Aku tersempak dengan platform ini dengan tidak sengaja dan menjadi peminat dan gemar membaca cerita-cerita yang di kongsi di dalam platform ini. Banyak pengajaran yang aku boleh ambil dari cerita-cerita di kongsi. Aku mahu kongsi sebuah cerita aku dan juga mahu dapatkan pandangan terhadap pengalaman aku…

Viral

Kini Giliran Ardell Aryana Menghadiahkan Mercedes Kepada Suaminya

Sebelum ini, aktor Nadzmi Adhwa melakukan kejvtan dengan menghadiahkan sebuah kereta Toyota Alphard kepada isterinya Ardell Aryana sempena ulang tahun kelahiran yang ke-31. Berjaya beri kejvtan untuk isteri   Terbaru, Ardell yang juga seorang aktres turut membuat perkara sama dengan memberikan hadiah Mercedes Benz C300 kepada Nadzmi demi membalas kejvtan yang dilakukan oleh suaminya itu.…

ISU SEMASA

“Kan Dah Kena Tmpar” Anak Lee Ch0ng Wei Pers0al Psal Pvasa, Cara Beliav Ajar Anak Bvat Ramai Tergmam

  Seperti semua sedia maklum, umat Islam sudah mula berpuasa bermula hari ini dalam bulan Ramadan. Anak-anak yang bersekolah juga terutama sekolah rendah sudah mula belajar berpuasa. Mungkin kawan-kawan bukan muslim ada yang tidak faham dan menjadi p.elik, kenapa rakan-rakan muslim mereka tidak mahu makan ketika waktu rehat. Perkara itu dialami sendiri oleh anak Dato’…

Viral

“Kau dah kenapa adik” Tvlar Rakaman Buat Plank Semasa Solat

Syukur kepada Allah SWT, umat Islam dibenarkan menunaikan solat tarawikh pada Ramadan kali ini dalam norma baharu serta mengikut Prosedur Operasi Standart (SOP) yang ditetapkan kerajaan. Baru dua malam menunaikan solat Tarawih, tular video seorang kanak-kanak melakukan aksi plank ketika menunaikan solat sunat itu di masjid yang tidak disebutkan lokasinya. Tingkah laku tidak senonoh kanak-kanak…

Viral

Lailer Dah Ada Jekfer Yang Real lah! Ramai Terkejut Riena Diana Dah Ada Kekasih

Jika selama ini ada yang menganggap penyampai radio Hot FM iaitu Riena Diana tidak mempunyai kekasih dan memegang title single, anda sebenarnya silap! Untuk maklumat Riena sebenarnya sudah mempunyai kekasih hati yang dikenali sebagai Nik Afiq yang juga merupakan seorang usahawan yang kini menetap di Pahang. Tanpa disangka rupa-rupanya ada yang patah hati selepas Riena yang…

Uncategorized

Model menangis dari jauh abang kesayangan ‘langgar’ perjanjian zaman remaja, tetap urus majlis kahwin walau berat hati.

RAKAMAN memaparkan seorang wanita sedang menangis sewaktu hari perkahwinan abangnya ternyata menjentik emosi pelayar Instagram.   Menurut Nor Amilia Mohd Ramli, 26, video itu dirakam di sebuah pejabat Agama Islam di Johor selepas abangnya, Mohd Amin Syarif, 29, selamat dinikahkan dengan wanita pilihan hatinya pada Ahad lalu. Mesra disapa Amilia, dia mengakui gagal menahan sebak…

Viral

Suami aku ‘penat’. Mcm2 aku buat aksi, tapi suami tak endah. Buat penat mandi wajib je. Akhirnya Ini Yang Terjadi

Foto sekadar hiasan. Salam Namaku Sarah, terima kasih admin kalau approve confession aku ni. Aku tak tau nak mula dari mana cerita aku. Maafkan aku kalau ada yang tak suka dengan attitude aku tapi aku cukup tertekan sekarang ni. Aku sebelum kahwin memang ada tanda tanda d3pr3ssion dan anxiety dan sekarang ni dah nak masuk…

Viral

Saya pernah bertanya kenapa dia tidak mau sentuh saya? Dia suruh saya tidur dengan lelaki lain. Ya Allah, jatuh jantung saya rasanya. Rupanya ini sebab dia buat macam tu

Assalamualaikum admin, terima kasih kerana sudi memaparkan kisah saya. Saya telah berkahwin dengan seorang lelaki lebih dari 10 tahun. Dalam masa 10 tahun ini, kami telah dikurniakan 3 orang anak. Alhamdulillah anak2 saya sangat sayangkan saya. Tapi, dalam masa 10 tahun ini, saya hanya berendam air mata. Suami saya garang. Nafkah saya tidak pernah bagi.…