“Patutlah tak ada sapa nak usha aku” – Gara-gara Ambil Gambar ‘Mesra’ Ramai Ingat Mereka Ini Bercinta, Rupa-rupanya…

Mana-mana lelaki yang bergelar abang pastinya akan nampak lebih bertanggungjawab dan penyayang kalau dorang memiliki adik perempuan.

Iyalah kan, bukan senang nak jaga adik perempuan ni. Kalau dorang merajuk atau ada orang yang buat dorang sedih, koranglah orang pertama yang paling risau.

Baru-baru ni, sepasang adik beradik ni disangka pasangan kekasih lepas sering muat naik gambar bersama-sama di media sosial. Sekilas pandang, admin pun tak sangka macam ni punya first classlayanan si abang kepada si adik. Betul ke adik beradik ni? 

“Member-member aku tengok gambar ni semua cakap “dah macam girlfriend”. Patutlah takde siapa nak usha aku….” 

Bila tengok gambar di bawah, macam tak sangka pulak admin yang mereka berdua ni rupanya adik beradik. Disebabkan terlalu mesra dengan adik perempuannya, netizen bernama Eqmal ni katanya dia masih singleGirls kat luar sana ingat dia dah berpunya… aduh kesiannya. 

Sumber: Twitter

 

“Habit adik aku sampai orang ingat kitaorang couple, dia suka tiba-tiba pegang tangan aku kalau dekat orang ramai” 

Sumber: Twitter

 

Netizen share ‘keakraban’ hubungan adik beradik lelaki perempuan 

Nampaknya bukan Eqmal seorang saja yang ada hubungan adik beradik yang rapat sampai orang luar ingat dorang couple, ada juga netizen lain yang lebih dahsyat. Sampaikan kalau tengok sekilas orang ingat pasangan suami isteri.

Sumber: Twitter

Ini yang paling menyedihkan…

Sumber: Twitter

Siblings goals betul ni! Korang dengan adik perempuan atau lelaki macam ni jugak ke? Kongsikan dengan kami! 

Sumber: lobakmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *