“Puak AADK Panggil Nama Kami. Dengan Bangganya..,” – 9 Tahun Lalu, Niena Baharun Dedah Pernah Jalani Ujian Saringan Air K*ncing Bersama Rakan Baik!

Pelakon cantik, Niena Baharun ada berkongsi momen lucu pada zaman persekolahan sekitar sembilan tahun lalu menerusi Instagram.

Menerusi kapsyen yang ditulis terhadap dua keping foto throwback bersama rakan baiknya itu, pelakon drama Jangan Benci Cintaku ini mendedahkan, dia pernah dipanggil guru disiplin bagi menjalani ujian saringan air k*ncing.

Dulu kami selalu berkepit sampai ada satu kisah masa zaman sekolah kami kena panggil dengan cikgu disiplin.

“Tatau apa cite tetiber kena panggil masuk dewan untuk urine test okey. Haa masa tu puak AADK dah ada tengah prepare nak ur1ne test pelajar yang dipanggil,” tulis Niena.

Pada masa sama, bintang berusia 26 tahun itu turut memberitahu ujian tersebut dilakukan bersama rakan pelajar lain yang dipanggil.

“Dalam dewan tu rasanya muka kitorang je yang berjenis sikit. Bila turn kitorang dipanggil, ikut la apa yang dieorang suruh.

“Ok lepas tu tunggu result. Masa tu cikgu disiplin bukan main lagi tunggu dengan muka tak puas hati nak tahu result kami sangkut ke tak.

“Last last, puak AADK panggil nama kami. Dengan bangganya dieorang bagitahu kami negative! Huhu masa tu kami tepuk tangan senyum lebar laaa.

“Selepas kejadian tu, baru cikgu tu ok kalau jumpa kami dekat sekolah. Tapi sampai sekarang kami tatau sebab apa kami kena panggil.

“Adakah muka kami macam budak budak nakal?,” tulis Niena panjang lebar sambil bertanya sama ada pengikutnya di Instagram juga pernah mengalami situasi sama.

Memori zaman persekolahan pasti ada sesuatu untuk dikenang..

 

Artikel berkaitan

[GAMBAR] “Slimnya Badan,”- Dua Bulan Lebih Bersalin, Ramai Terpegun Lihat Body Langsing Niena Baharun, Ramai Ternganga!

Kebiasaanya, bagi para ibu yang baru sahaja melahirkan zuriat, pastinya perubahan fizikal dan hormon akan mengalami perbezaan.

Namun, macam lain pula bagi pelakon Datin Niena Baharun yang tetap maintain dengan tubuhnya yang langsing itu. 

Foto tersebut melihatkan Niena yang mengenakan secalit solekan tampak manis disamping suami,  Dato’ Aliff Firdaus dan anak sulung mereka, Adiel.

Lalu, netizen mulai tepesona melihat sosok t*buh pelakon yang pernah membintangi drama popular satu ketika dulu, Jangan Benci Cintaku.

Untuk rekod, Niena dan suami bernikah pada Februari tahun ini di Masjid Al Sultan Ismail Petra, Kota Bahru, Kelantan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber  : Instagram Niena Baharun via MH via khalifahdunia

Leave a Reply