Tangan Misteri Ini Muncul Secara Tiba Tiba Ketika Kanak Kanak Ini Ingin Naik Dari Kolam Renang. Wanita Ini Tampil Cerita Perkara Sebenar Yang Terjadi

Tular dalam masa beberapa jam sahaja video menunjukkan seorang kanak kanak dan ayah nya yang dirakam oleh seorang perempuan yang dikatakan ibu dan isteri kepada 2 orang itu. Menjadi topik hangat hari ini apabila ramai netizen cuba menyelesaikan misteri yang menyelubungi ramai orang.

Ada yang kata memang tangan misteri ada yang kata ada orang sebenarnya dalam kolam renang tersebut tetapi dia sandar di dinding kolam dan disebabkan sudut tangkapan video begitu memang tidak dapat lihat siapa di dalam kolam.

Ada yang kata makhluk halus tetapi jika dilihat secara teliti tangan tersebut seperti tangan yang pelik berwarna gelap dan mempunyai kuku yang panjang ( gambar berada di bawah ).

Ibu (Si Perakam) buat kenyataan ..

Pengguna Facebook di Indonesia gempar melihat sebuah video tangan misteri cuba menarik seorang kanak-kanak yang sedang belajar berenang di sebuah kolam renang awam.

“tiada sesiapa di sudut kolam itu kecuali suami dan anakku, kata wanita yang memuat naik video berkenaan.

Lagi heboh di kolam renang ada tangan ghaib, Percaya atau tidak,tinggal anda yg menilai
Sc video Sefty shundari,memposting di fb : Aku jera ajak anak renang Itu terciduuk tangan siapa yg megang paha anak aku Baru ngecek vidio, Menurut sumber lokasi di : bengkulu

Walaubagaimanapun, status Facebook asal telah dipadam oleh sefty Shundari.

Percaya atau tidak, ia terpulang kepada individu itu sendiri tetapi gambar dan video ini menimbulkan misteri dan ia benar-benar berlaku di kolam renang di Bengkulu, Indonesia.

Anda rasa bagaimana, ada unsur mistik atau ini hanya kebetulan sahaja?

Video:

Tangan Misteri dalam kolam renang

Tangan siapa lah tu?..Dah lah kukunya panjang….meremang

Posted by Penanda Kubur Anira on Thursday, 4 October 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *