Tangan tu kat mana?? Astaghfirulahalazim!” – Pasangan Tak Tahu Malu Dirakam ‘Bercengkarama’ Belakang Tiang KLIA

Walaupun sedar yang kita hidup di era yang mana orang suka viral sana sini, sesetengah individu masih tak ambil perkara ni sebagai peringatan dan masih buat perkara memalukan di tempat awam.

Baru-baru ni, viral di Twitter sebuah video yang menunjukkan sepasang kekasih sedang bermadu asmara dekat belakang tiang di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA). Aduyaiii! 

Buat kat public,Sumpah memalukan!” 

Menerusi video tu, korang boleh tengok gelagat pasangan ni yang terang-terang bercumbu di tepi jalan dan si perempuan pulak tengah malu-malu kucing pegang bahagian alat sulit si lelaki. Euww!

Kalau si tukang rakam pun hangin tengok siap kejap-kejap maki, kejap-kejap Astaghfirullah… netizen apatah lagi kan! Perangai tak senonoh pasangan ni dikecam habis-habisan sebab sudahlah mereka ‘mengular’ time kerja, lepas tu buat benda tak senonoh pakai uniform kerja pulak tu. Malu company!

Sumber: Twitter

 

“Yang paling f*cktab nya is yang si laki tu wife baru je lepas bersalinkan anak pertama” 

Macam manapun, ada netizen dedahkan yang pasangan kekasih ni telah dibuang kerja dalam tempoh 24 jam atas perbuatan mereka tu. Tapi yang agak sedih sikit, si lelaki tu rupanya dah berkahwin dan isterinya pulak baru melahirkan bayi pertama mereka. Allah… kenapalah buat perangai macam ni?  

Sumber: Twitter

 

Imagine baru lepas beranak then tengok video husband kau macam ni” 

Sumber: Twitter

Pun begitu, admin doakan semoga isteri kepada lelaki terbabit tabahlah hadapi dugaan ni. Semoga ia menjadi pengajaran kat suami-suami di luar sana untuk jangan curang dengan pasangan. Kalau nak buat sesuatu, fikirlah kesannya kepada keluarga. 

Sumber;lobakmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *