(Vide0)”B*dohnya lahaiii wayar otak putus ke betin4 ni” Netizen selar wanita “mempermainkan” warga emas

Kenapalah kau buat macam tu dekat orang tua. Mana sifat perikemanusiaan kau? Melampau betul,” demikian kata netizen yang kesal dengan tindakan seorang wanita yang mempersendakan wanita warga emas.

Video tersebut viral di media sosial sejak semalam selepas dimuat naik oleh pengguna Facebook, Cik Pah Cik Ton (akaun telah dinyahaktifkan) yang menunjukkan seorang wanita yang didakwa penyelia pusat jagaan warga emas di Seremban itu mempersenda mangsa dengan mencubit payudaranya beberapa kali sambil terkinja-kinja, sambil dirakam oleh rakannya.

Mangsa tidak menunjukkan sebarang reaksi ketawa, sebaliknya cuba menghalang dan memukul tangan wanita terbabit kerana bengang dengan perbuatannya yang tidak hormat pada orang tua

PUSAT JAGAAN WARGA EMAS SEREMBAN.Pusat Jagaan Warga Emas Dan Terapi Fitrah, alamat No1177, Lorong Seremban Tiga 37/1, Taman Seremban 3, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, no telefon 0136649757Sumber https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=105237240757424&id=100038134443578&sfnsn=xwmohttps://www.facebook.com/VlogMediaMalaysia/videos/2023621307946007/Ini Sumber dari @Cik Pah Cik Ton (akaun baru delete)

Posted by Perak Press on Monday, 17 June 2019

Ketika kejadian, rakan mangsa yang terlantar di katil, juga cuba menghalang wanita muda itu bertindak melampau.

Sementara itu di media sosial, netizen menyelar tindakan wanita terbabit yang dikenali sebagai ‘Ina’, bertindak keterlaluan sehingga menimbulkan kemarahan mangsa.

Lagi komen warganet:

“Bagi aku ….ini hanya gurauan…..mungkin cara dia kasar ….tapi x bermaksud nak mend3ra atau tidak menghormati orang tua tu…..muka orang tua pun x sedih …..malah d balas tindakan pmpuan tu….salah tetap ada pasal nampak kasar….entahlah….terpulang pada pendapat masing2..”

“Mna anak org tua ni..dh bsar ada kja bagai trud x nak jaga ibu sndri…sng je hantar ke rumah krg tua..x igt dlu mak bapak bgolok bgadai nak jaga n bsarkan anak2….. Jgn nnt dia tua anak2 dia plak yg hantar dia ke rumah krg tua..sbb anak2 dia dh nmpk mak ayah dorg sndri yg hantar nenek dorg ke rumah org tua…”

“pompuan gini jgn dibuat bini.. ade keturunan jah4nam perangai anak2.. adab sopan bermula dari rumah”

“macam die nak bergurau..tapi tu lah…guraunya agak kasar..mungkinlah”

“biaselah geng orang terlepas dr hutan bru jumpa bandar tu yg mcm apa jee sekurng2 hormat lah orang tua , tu kalau mak aku tu memang mintk kene pijak jeee perempuann”

“Astagharfirullahalaziiim…k3jam nya pompuan ni..orang2 tua itu sebaya mak bapak kamu la binatang.
Ya Allah berilah dia pembalasan yang paling berat.”

“Bodohnya lahaiii wayar otak putus ke betina ni ”

“Jangan 100% salahkan anak. Sy pernah kerja rumah org tua swasta macam ni. Kebanyakan yg hantar bukan x nak jaga mak bapak. Tapi x mampu nak urus sorg2. Kadang2 tu ada yg kena buat 2 org.. Ya la. Mak dulu jaga kita sorg2. Tp mostly yg hantar rumah org tua berbayar macam ni org nak yg terbaik untuk mak bapak dorg. Org dah bayar, yg kerja kena buat betul2. Bukan macam ni caranya. Terus report pihak berwajib dan ambil tindakan. Mohon lepas ni cek la rumah org tua kat area Taiping ni jugak. Ada ja teruk jugak. Depan anak kemain baik, bila anak dah balik jadi binatang..”

Apa kata anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Perak Press

Via: thereporters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *