Viral kes dera di Taska dekat Melaka.

 

Dipetik dari Acid Acit :

Ni kejadian kat melaka.Tengok apa dier buat pd anak2 tu.Sebagai mak ayah aku juga rase sedih anak2 diperlakukan sebegini rupa…kau sepak..tonyoh kepala..tarik telinga..hempas..anak sundal kau ye!!!

Musibat alam kau.Aku pernah buat report pd kau dlu tahun 2013..Anak aku Chenta blk lebam2 kt tangan..bila aku tanye kau ckp dier tekepit pintu…tekepit bapak kau tekepit…aku pon da launch report kt ttg kau setan!! Mmg patut pon kau makan pelempang n penyapu dgn mak aku dlu kau faham kn.Ni bila aku dpt tau muka kau lagi viral dera anak ni mmg aku xboleh tahan..kau igt sbg ke nk lahirkan anak2..suke hati kau je nk sepak tolak bagai..Musibat kau.

Nama Taska : PPKK BIJAK BISTARI (BIJAKLAH SANGAT PUIH) TAMAN TASEK UTAMA
Nama Pendera (Musibat): Cikgu Ana (Dalam Gambar)

KAU TOLONG BERHENTI DAN JANGAN BAGI AKU NAMPAK MUKE KAU LAGI !!!

Pengurusan PPKK tolong hati2…Dlu Waktu aku report ttg Teacher ANA ni bukan main kau backup lg..skunk da viral..tau pulak kau sendiri yg report!!

 

 

 

 

Dera budak (Taska di Melaka)Ni nak jaga anak orang ke nak patahkan tulang anak orang? Kalau patah pinggang tu macam mana?https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210120514964270&id=1679866866

Posted by Melaka Kini on Sunday, 12 August 2018

 

Posted by Che Gani on Sunday, 12 August 2018

Sumber: fb acit acit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *