ISU SEMASA

Asri Janggut akhirnya berdepan Ayahanda2 Sg Buloh. Ini yg berlaku

Sebelum ini Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainudin ditemani Asri Janggut melakukan tinjauan di sekitar Bandar Baru, Sungai Buloh bagi melihat sendiri premis perjud1an, penjualan rokok selud0p dan perniagaan yang dijalankan warga asing seperti yang tular di media sosial baru-baru ini.

Asri yang di temuramah wartawan juga memberitahu hari ini pihak MBSA telah datang sekali lagi melakukan operasi menutup mana-mana permis yang melanggar peraturan termasuklah pegerai-pegerai kecil.

Menurut Asri lagi, dia mengambil kesempatan merayu kepada pihak MBS supaya memberi kelonggaran kembali kepada pegerai-pegerai kecil untuk terus mencari rezeki di kawsan tersebu

Asri juga meminta maaf kepada kawan-kawan pegerai kecil lain yang terkesan selepas video yang di buat beliau tular

Asri terima panggilan dari Ayahanda kawasan
Ketika ditanya wartawan mengenai ancaman yang beliau terima, Asri mendedahkan dia ada menerima satu panggilan dari seorang individu yang tak di kenali mengaku sebagai Ayahanda di kawasan tersebut dan memberi amaran kepada Asri bahawa apa yang di lakukan beliau (mendedahkkan pusat jvdi) adalah tidak patut

Pemilik Hot Burger Malaysia, Mohd. Asri Hamid Bercakap Kepada Media Berkaitan Kes Viral Kedai Jvdi Berleluasa di Bandar Baru Sungai Buloh.

Terbaharu menerusi posting facebook Mr Wan Cai Official, saudara asri janggut khabarnya telah mem0hon maaf dari NGO serta ayahanda sungai buloh.

Terungk4i sudah satu persoalan.
En Asri membuat permohonan maaf di atas kekhiIafan beliau disebalik kenyataannya mengaitkan rakan Ngo saya telah mengvgutnya.

1su yang saya maksudkan itu adalah tentang kononnya ada seorang ayahanda yang menghubungi beliau kerana t1dak puas hati berkaitan video kedai mesin jvdi yang ditularkan.

Pencerahan penuh juga telah dibuat oleh penaung kami iaitu YB Azmizam Zaman Huri tentang perkara sebenar.

Jika dilihat niat asal untuk membantu telah disaIah tafsir oleh En Asri.

Walhal YB Azmizam,saya dan rakan Ngo hanya ingin menawarkan bantuan bagi menjaga keselamatan beliau akib4t dari video kedai mesin jvdi yang telah ditularkan olehnya.

Permohonan maaf kepada semua ngo ngo yang berada di sungai buloh juga telah dibuat oleh En Asri.

Perjumpaan tersebut telah dipengerusikan oleh Datuk Nadzim yang ketua aktivis PPIM di bangunan Malakat Mall Cyberjaya.

Terungkai sudah satu persoalan..
“En Asri telah membuat permohonqn maaf di atas kekhilafan beliau disebalik kenyataannya mengaitkan rakan Ngo saya telah mengugutnya..

Isu yang saya maksudkan itu adalah tentang kononnya ada seorang ayahanda yang menghubungi beliau kerana tidak puas hati berkaitan video kedai mesin jvdi yang ditularkan..

Pencerahan penuh juga telah dibuat oleh penaung kami iaitu YB Azmizam Zaman Huri tentang perkara sebenar..

Jika dilihat niat asal untuk membantu telah disalah tafsir oleh En Asri..

Walhal YB Azmizam,saya dan rakan Ngo hanya ingin menawarkan bantuan bagi menjaga keselamatan beliau akibat dari video kedai mesin jvdi yang telah ditularkan olehnya..

Permohonan maaf kepada semua ngo ngo yang berada di sungai buloh juga telah dibuat oleh En Asri..

Perjumpaan tersebut telah dipengerusikan oleh Datuk Nadzim yang ketua aktivis PPIM di bangunan Malakat Mall Cyberjaya..

Kesemua yang hadir di dalam pertemuan itu telah bersepakat untuk menerima permohonan maaf yang dibuat oleh En Asri demi untuk menghormati ikatan tali silaturahim..

Pada perjumpaan hari ini rakan rakan seperjuangan di dalam fardu kifayah juga hadir memberi sokongan..

Malah 3 van jenazah telah dibawa oleh rakan rakan saya ke lokasi perjumpaan.

Kesemua yang hadir di dalam pertemuan itu telah bersepakat untuk menerima permohonan maaf yang dibuat oleh En Asri demi untuk menghorm4ti ikatan tali silaturahim.

Pada perjumpaan hari ini rakan rakan seperju4ngan di dalam fardu kifayah juga hadir memberi sokongan.

Video:

Pegawai MBSA ditahan, Ini kata2 padu Asri Janggut

PENAHANAN penguat kuasa Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) disifatkan sebagai kemenangan buat rakyat.

Pengasas Hot Burger, Mohd Asri Hamid atau lebib dikenali sebagai Asri Janggut berkata, ada sesuatu yang baik menanti warga Sungai Buloh selepas pusat perjvdian kini akhirnya ditutup.

https://m.facebook.com/my.life.is.my.rules.kehidupan.dan.kematian/photos/a.483156862442361/861677321256978/?type=3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *