Uncategorized

UCAPAN HARI LAHIR ANAK PEREMPUAN KEPADA ARWAHH DIN BERAMBOI BUAT RAMAI SEBAK

Siapa yang tidak kenal dengan Allah.yarham Mior Ahmad Fuad Mior Badri atau lebih dikenali sebagai Din Beramboi.

Lawak dan telatah Din Beramboi sehingga kini masih terngiang-ngiang dalam fikiran ramai.

Namun semalam, nama pelawak terkenal ini sekali lagi menjadi percakapan netizen apabila anak perempuan ar.wah dikenali sebagai Ain yang memberi ucapan selamat hari lahir di Twitter.

Difahamkan ucapan tersebut dibuat bersempena hari lahir Din Beramboi yang 54 tahun.

“Happy Birthday papa” kata Ain ringkas di Twitter.

Menerusi posting itu juga Ain turut berkongsi gambar dia bersama Din selain turut menurut naik gambarnya ketika menziarahi tanah perku.buran ayahnya.

Posting tersebut sekali gus mengundang rasa hiba dalam kalangan netizen.

Selain menitipkan doa buat arwah, kebanyakan netizen turut berkongsi kebaikan Din Beramboi yang semalam ini menghiburkan ramai penonton di Malaysia.

KOMEN NETIZEN:

“Arwah Din beramboi Pleading face. Dulu radio era naik sebab ada SEGMEN SAWANCARA. Ar.wah memang lawak gila sampai pak nil gelak dari awal sampai habis. Semoga roh beliau dalam kalangan orang yg soleh”

“Tahap minat aku kat arwah din beramboi ni, masa aku dapat tau dia mening.gal pagi tu time nak pergi sekolah, aku menangis sampai taknak pergi sekolah lepastuh aku siap catat kat buku tarikh dengan masa dia mening.gal. Terkesannya aku time tu bila dia mening.gal padahal baru darjah 4”

“Al fatihah, masa ar.wah mening.gal sedih sangat. That time tengah meletop nama dia, rasa tak percaya arwah tiba2 dah takde masa tu sbb rasa tak puas nk dengar lawak dia”

Hanjing' Perkataan Biasa Bagi Saya - Din Beramboi - Hiburan | mStar

Untuk rekod, Din Beramboi mening.gal dunia di di Unit Rawa.tan Rapi (I.C.U), Hospital Selayang (HS) kira-kira jam 12.30 tengah malam 1 April 2010.

Allahyar.ham dikatakan mening.gal dunia selepas menghidap de.mam deng.gi berda.rah.

Sumber : GEMPAK

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN: Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

Xoxo

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *