ISU SEMASA

Wanita Ini Slumber Cium Baju Setiap Lelaki. Tujuan Dia Buat Warganet Rasa Meluat

Hiburan, siapa sahaja yang tidak suka berhibur kan? Lagi-lagi kalau bergurau-senda dengan kawan main ‘game’ tertentu, sampai boleh lupa masalah dunia!

 

Baru-baru ini, tular satu rakaman video aplikasi TikTok yang dimuat naik oleh seorang warganet di laman sosial Twitter.

 

Video tersebut memaparkan gelagat seorang wanita dipercayai sedang bermain sebuah ‘game’ mencari suaminya dengan cara mengenal pasti ‘bau’ pasangan dalam keadaan mata tertutup.

 

Dalam pada itu, dia perlu menghidu setiap jejaka yang berada di hadapannya bagi mencari di antara jejaka-jejaka itu, mana satu suaminya.

 

Boleh la cuba lepas ni?

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur dengan permainan terbabit dan bercadang untuk mencuba dengan pasangan masing-masing nanti.

 

 

Single’ takde la pasangan

 

Walau bagaimanapun, terdapat juga segelintir individu yang tidak menggemari perbuatan itu dan berasa ‘geli’ sewaktu menonton aksi berkenaan.

 

Geli nak cium baju orang lain

 

Apabila menjengah ke laman aplikasi TikTok milik wanita itu, majoriti warganet mengecam ‘game’ beserta individu yang terlibat.

 

 

Kenapa biar isteri sentuh lelaki lain?

 

 

Seronok-seronok juga, tapi jangan sampai memalukan diri sendiri. Nasib baik dapat pasangan yang ‘sporting’, kalau tidak siap sedialah untuk ‘berp3rang’.

 

Sebagai satu agama yang amat hebat, Islam menampilkan cara pengawalan yang sangat berkesan dalam mengatasi penyakit seksual iaitu sebagaimana dalam firman Allah yang kita baca di atas, perkataan ‘jangan kamu hampiri zi-na.’

 

Kalau hampiri sudah dilarang dan ditegah, apatah lagi melakukannya. Menghampiri bermakna apa saja perbuatan yang menjadi penyebab, pendorong, keinginan dan sebagainya, adalah haram.

 

Kalau ada pendorong mudah datang keinginan diulit bisikan syaitan sama merelakan pula, terjadilah perbuatan terkutuk yang saban hari kita lihat dan dengar iaitu remaja melahirkan anak luar nik4h.

 

Semuanya bermula dengan pergaulan bebas tanpa batas, berkawan tak salah yang salahnya bila mel4mpaui batas

 

Apa kata anda? Kongsikan bersama kami

 

Sumber: TikTok @puspawangirauza, Twitter @IbuPeri__

 

Kredit: trendingsangat

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN: Pihak Kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Sementara itu, ini antara artikel menarik untuk anda ikuti

Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *