Viral

Ratu pesan jangan nak tengok-tengok OOTD dia yang sentiasa lain daripada yang lain

Penyanyi dan usahawan kosmetik Safiey Ilias berkongsi keadaan terkini beliau lagi.

Biarpun dikec4m hebat dan berdepan dengan ganggvan bip0lar serta depr3si,Safiey tetap meneruskan apa yang ingin beliau lakukan buat dirinya sendiri.

Finally manakala rambut ratu dh lawa & wangi balik!

Yg dok tanya ratu dkt mana buat extension + warna + semua2 lah pasal rambut , ratu dh 3-4 tahun buat dkt sini @aj_sense_hair_saloon . Kawan2 ratu pun semua pakat buat dkt sini sbb hasil cun melecun . Manakala jgn feeling sgt salon mahal tp hujung2 rambut ko sangkak .

Tak sabarnya nk dating yeay tiber . Manakala ratu balik rumah dan tidur 🤣🤣 .

Korg jangan nk tengok2 OOTD ratu yg sentiasa lain drpd yg lain . Manakala kang bijik mata ko keluar ketumbit tau .

VIDEO:

Link Video : safieyillias94

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Media Bawang

kredit : KL Menjerit/mediabawang

Sumber:Instagram Safiey Illyas

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen, klik like dan share serta f0llow page kami untuk cerita menarik, viral dan semasa di hujung jari anda.

Jom Tekan Like Page Payung Cerita Media Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *