Viral

Lawak! Letak Paku Dekat Tempat Duduk Belakang Sebab GF Kuat ‘Jealous’

Kadang-kadang bila pasangan kita ni cemburu, memang comel tapi kalau dah terlebih sangat, susah juga nak puaskan hati.

Tengok je lah contoh lelaki dari negara seberang ni, disebabkan teman wanitanya selalu tuduh dia curang dan suka bawa perempuan lain naik motor, lelaki bernama Khoirul Anam ni terpaksa buat sesuatu…

Kamu selalu tuduh aku bawa cewek lain, kalau motorku dah modify macam ni, kamu masih nak tuduh aku lagi, aku lelaki setia.”

Khoirul membuat keputusan untuk ubah suai motornya itu dengan meletakkan paku pada tempat duduk belakang bagi membuktikan kesetiannya. Keputusan lelaki ini buatkan postingnya di Facebook ini tular dan mendapat perhatian ramai!
Kalau tak percaya lagi tak tahu lah, siapa je nak duduk kalau macam tu. Sakit woi!

Namun perbuatan Khoirul ni nampaknya dah menyusahkan teman wanitanya. Khoirul kongsikan, lepas motornya itu diubah suai, teman wanitanya itu dah susah nak keluar dating bersama dan terpaksa duduk di bahagian hadapan motor. Hahaha lawak gila!

 
 
 


Sumber: Facebook

Sebabtu, kalau jadi perempuan jangan control sangat. Kan dah menyusahkan diri kalau nak keluar.”

Korang tengok je lah gambar dorang keluar dating dekat bawah ni. Aih geram je min tengok tau!

Kita tengok jelah sampai bila pinggang awek dia boleh tahan duduk macam ni bila keluar. Apa apa pun, min bagi lima bintang untuk Khoirul. Memang effort habis!

sumber:lobakmerah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen, klik like dan share serta f0llow page kami untuk cerita menarik, viral dan semasa di hujung jari anda.

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *