Uncategorized

[VIDEO] Wanita Rakam ‘B0yfriend’ Memandu Sebelah Tangan Buat NETlZEN MeIuat.

Siapa je yang tak bangga dengan pasangan sendiri.

Mestilah nak tunjuk pasangan dekat sosiaI media.

Kadang-kadang sampai ada yang tunjuk aktiviti mereka setiap hari. Bestnya kalau ada girIfriend.

Macam video yang min tengok ni la. Dalam perkongsian @k1tttyh3110 di akaun Tikt0knya, dia telah memuat naik video yang menunjukkan dia ‘cair’ dengan cara b0yfriend nya memandu dengan menggunakan sebelah tangan sahaja.

Min pun drive sebelah tangan tapi takda yang cair pun.

 

“Kenapa la sebuk haI orang”

Namun, video sweet ini mendapat kec4man netizen di Twitter.

Video yang berdurasi lebih sepuluh saat ini telah dimuat naik semula oleh seorang pengguna Twitter.

Video itu mendapat perhatian netizen selepas dikongsi semula olehnya.

Sesetengah warga Twitter yang menonton video tersebut meIuat kerana mereka beranggapan bahawa wanita tersebut bukan cair dengan cara b0yfriend nya memandu tetapi dia saja nak menunjuk bahawa b0yfriend dia bawa Audi. Laaa macam tu pulak.

“Bagi la dia peluang nak fIex kereta b0yfriend 

Ada netizen yang sampai membandingkan kereta mereka dengan kereta lelaki tersebut.

Beberapa netizen juga berkongsi video cara mereka memandu di ruangan k0men video tersebut di Twitter.

Namun bukan semua netizen kecam video itu, malah ramai juga yang memberi sokongan kepada wanita tersebut.

“Video tersebut tidak memberi apa-apa masalah pun jika dikongsi”Yang bitter je akan kec4m.

Selepas dihent4m ter0k di Twitter, wanita tersebut terus priv@te kan akaun Tiktoknya untuk mengelakkan daripada dikecam.

Min berharap wanita tersebut abaikan kec4man daripada mereka dan sentiasa menjaga mentaI health.

Min sentiasa mendoakan pasangan tersebut agar sentiasa sihat dan hubungan mereka kekal hingga ke jinjang pelamin. 

Sumber LM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *