Uncategorized

[Terkini] Zydee One Nati0n Emcees KrltikaI, SaIuran Drah Ke 0tak Pcah.

Kuala Lumpur: Angg.ota kumpulan One Nati0n Emcees, Zydee Edris, 40, dimasukkan ke unit rwatan rapi (lCU) Hspital Queen Elizabeth II, Kota Kinabalu, Sabah, aklbat dise.rang str0k, semalam.

Menurut saIah seorang anggo.ta kumpulan itu, K0zae Murtaza, Zydee kini berada dalam keadaan kr1tikal apabila saIuran drah ke 0taknya pe.cah.

“Saya baru dapat tahu berita ini daripada ahli keluarganya. Saya difahamkan dia dise.rang str0k ketika menerima rwatan di hspital itu. Semalam dia menga.du kur.ang sihat dan minta dibawa ke hspital. Namun tiba-tiba dia dise.rang str0k.

“Dktor memaklumkan keadaan Zydee agak kr1tikal ketika ini apabila saluran drah ke 0taknya pec.ah. Dktor juga beritahu pihaknya tldak dapat meIakukan sebarang pembe.dahan buat masa ini kerana amat ber1siko tlnggi,” katanya kepada Harian Metro.

Menurut Kozae, dia berharap orang ramai dapat mend0akan kesem.buhan Zydee yang kini sedang bertrung nywa.

“Dktor tldak membenarkan kami meIawat Zydee kerana mahu dia b.erehat dengan secukupnya. Jadi saya m0hon kepada sesiapa yang mengenali Zydee mahu pun tldak agar mend0akan kese.mbuhanya.

“Sekarang ini pihak keluarga dan rakan-rakan hanya mengha.rapkan ku.asa d0a daripada semua. Sem0ga semuanya kembaIi baik,” katanya.

Sumber: hm/dbongkar..

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *