Uncategorized

Isteri dedah Shuk & skandaI kant0i dating lagi -“2 mangkuk ni memang takkan ngaku”

Belum habis lagi rupanya kisah kecur4ngan yang did4kwa diIakukan oleh selebriti terkenal Shuk Sahar bersama wanita yang dikenali sebagai Farah.

Kali ini, menerusi p0sting yang dibuat isteri kepada Shuk iaitu Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera di InstaStory wanita itu dilihat seakan meluahkan rasa ger4m dengan suaminya serta skand4l selebriti terbabit.

Ada yang meng4du nampak Shuk dengan Farah

Dalam perkongsian tersebut, Sera telah memuat naik beberapa tangkapan layar perbualan dengan warganet yang ‘melap0rkan’ keberadaan suaminya bersama kekasih gelap menerusi direct message (DM).

Tak segan pun jalan berdua

Tak hanya itu, ada juga warganet yang mend4kwa terserempak dengan pelawak berkenaan bersama Farah sambil bergambar dengan peminat tanpa rasa segan berjalan berdua.

Walau bagaimanapun, reaksi Sera seakan sudah lali dan sempat memerli mengatakan mereka hanya berpura-pura menjadi mngsa sedangkan hakikat sebenar ramai yang sudah lihat.

Lepasni rakam & ambil gambar biar jadi bukti

Sera juga memaklumkan bahawa sesiapa yang dilihat bersama dengan suaminya itu bukanlah dirinya kerana dia sama sekali tidak bersama dengan pelawak berkenaan ketika ini.

Jadi, isteri kepada Shuk Sahar meminta orang ramai yang melihat atau terserempak dengan mereka berdua supaya merakam video dan mengambil gambar sebagai bvkti kerana Shuk serta kekasih gelapnya pasti tidak akan mengaku berkenaan dengan hubungan mereka.

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, nama Shuk Sahar telah terpalit dengan pelbagai kontr0versi berkenaan rumah tangganya.

Beberapa k0ntr0versi lain yang menghambat selebriti itu juga membuatkan ramai pihak mulai jelak dengan tind4kannya yang tetap tidak berubah sehingga ter0k di kec4m di media sos!al.

Shuk Nafi Buat Lawak ‘Double Meaning’ Di Konti Radio, Sekali Gadis Ni Tunjuk Rakaman Ini

 

Selepas terpalit dengan kontr0versi video mengaib.kan aktres Raja Farah, pelawak dan pengacara Shuk Sahar terus-menerus menjadi tumpuan ramai. Kali ini, Shuk didakwa ‘menggatal’ dengan seorang wanita yang menjadi tetamu jemputan ketika hadir ke konti radio pada tahun 2020.

Langsung tak kenal

Enggan mendiamkan diri, Shuk tampil berkomunikasi dengan wanita terbabit yang dikenali dengan nama Ayu Aziz. Menerusi akaun Instagram, Shuk menghantar kiriman mesej (DM) meminta penjelasan daripada wanita itu berkenaan dakwaan yang dilemparkan.

Pemilik nama Mohammad Shukri Mohamed Sahar turut menafi dia mengenali dan pernah menemu bual wanita tersebut seperti yang didakwa.

Salam. Maaf ya ada terbaca Twitter awak kata saya pernah flirt double meaning dengan awak. Bila tu ya sebab setahu saya sepanjang saya di radio saya tak pernah interview awak.

Sebab memang saya langsung tak kenal awak. Saya berborak dengan awak pun tak. Kalau betul, apa double meaning yang saya cakap pada awak. Saya bukan la sebarang orang nak bergurau macam tu. Isu Jamil twitter? Saya tak ingat pun saya bergurau dengan awak.

Kalau awak nak judge saya berdasarkan isu rumah 107, saya rasa awak tak tau apa pun yang jadi sebenarnya.

”I masih tengah download video i”

”Tapi ni turn adik i main game untuk game section dia.”

”Just, watch & judge by yourself.”

”Shuib pun bagi warning gurau halus je kat adik i “kalau boleh jangan kenal dia” dakwa gadis berkenaan

Tunggu surat saman

Dalam pada itu, pelakon filem Adnan Sempit 2 menegaskan dia tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap dakwaan ‘panas’ itu .

Takpe la awak. Dalam keadaan sekarang, memang yang akan nampak teruk saya. Macam ini la kalau saya benda ini fitnah atas saya, saya akan guna cara legal. Awak tunggu ja la surat saman dari saya.

Saya tak tahu apa niat awak. Allah saja yang tahu kan.

Di bawah ini disertakan sekali tangkapan skrin (screenshot) perbualan antara Shuk dan Ayu Aziz:

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan mengenai video pelakon Fauzi Nawawi bercerita mengenai lakonan aksi r0g0l sehingga mengundang kem4rahan dan kec4man netizen.

Namun, bukan sahaja Fauzi, malah pengacara rancangan tersebut iaitu Shuk Sahar turut dikecam t3ruk oleh netizen berikutan dialognya seolah mahu Fauzi menjelaskan lebih terperinci mengenai babak berkenaan.

Susulan tindakannya itu, ada segelintir netizen mahu pengacara itu diboikot apatah lagi sering sahaja mencetuskan kontr0versi.Malah, netizen turut kesal apabila Shuk boleh berlawak tentang perkara itu tanpa memikirkan perasaan keluarga pelakon wanita tersebut.
Menerusi satu perkongsian di Twitter, seorang netizen berkongsikan kisah mengenai perangai Shuk dengan mendakwa pelawak itu cuba untuk ‘double meaning’ ketika pertemuan mereka di stesen radio tahun lalu.

Sumber: Twitter @ayuazizz

Sumber: Instagram rossa.sera
Via omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *