Uncategorized

“Dah tak ada modal lagike” Wartawan dikecm teruk bila Tokti disoal lsu rumah tangga Puteri Sarah

Jarang ter.palit dengan g0sip mvrahan, itulah yang menjadi kan penyanyi n0mbor satu negara, Dato’ Sri Siti Nurhaliza sangat di sayangi ramai.

Warta.wan tanya pen dapat isu rumah tangga Puteri Sarah

Bagai mana pun, bar baru ini temu bual T0kTi ber sama wartawan Mel0di menjadi per hatian ramai apabila disoal akan rumah tangga pasangan artis yang sedang bergel0ora ketika ini.

Menerusi vide0 yang dimuat naik pengguna TkT0k di kenali sebagai Si Dagu Lekuk, dapat dilihat seorang wartawan ber tanya soalan mengenai mengenai isu rumah tangga pasangan sel3brti Puteri Sarah Liyana dan Syamsul Yusof.

 

Dalam video ter sebut juga dapat dilihat, reaksi ter kejut dari pelatun lagu Biar lah Rahsia itu selepas menerima s0alan berkenaan.

Bagai mana pun, penyanyi kesayangan ramai itu enggan mengulas mengenai rumah tangga pasangan selebriti selain mend0a kan yang terbaik agar kem3lut mahligai bahagia mereka diselesai kan dengan baik.

 

Dalam perkembangan berkaitan Pengurus kepada Puteri Sarah iaitu Emi Mat Rozekhi mendedahkan bawah pelakon itu tidak kisah langsung dengan kekayaan dimiliki suaminya, Syamsul Yusof.

Emi turut memberi peringatan supaya netizen di luar sana agar berhati-hati dalam meninggalkan komen terutama berhubung status rumah tangga Sarah dan Syamsul.

Menerusi satu entri yang diulang siar Sarah atau nama sebenarnya, Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin dalam Instatory, Emi menegaskan bahawa selebriti bawah jagaannya itu pandai mencari punca rezeki sendiri dan tidak bergantung dengan kekayaan suaminya

Terdahulu,

“Jangan buat fitnah” -Puteri Sarah hantar notis saman kepada netizen ‘puaka’.. Rupanya Ini Yang nitizen puaka tu cakap..

Kes saman melibatkan pelakon, Puteri Sarah Liyana dengan ‘penyondol’ dalam rumah tangganya masih dalam proses mahkamah.

Tindakan berani aktes tersebut yang nekad berbuat demikian disokong ramai lebih-lebih lagi para peminat kerana merasakan apa yang dilakukan oleh ‘orang ketiga’ tersebut sangat keterlaluan.

Puteri Sarah juga dilihat kerap berkongsi pelbagai pendedahan melibatkan rumah tangganya kerana sudah 4 tahun menahan sabar.

 

Buat tuduhan tanpa bukti
Namun, disebalik perjuangan pelakon drama Sabarlah Duhai Hati dalam mempertahankan maruah serta nama baiknya sebagai seorang isteri, masih ada netizen yang mengkritik serta melemparkan tuduhan yang tidak berasas kepadanya.

Susulan daripada itu, menerusi perkongsian terbaru Puteri Sarah di Instagram, dia telah memuat naik surat peguam yang dilayangkan kepada mereka-mereka yang meninggalkan komen atau status jelek di media sosial berhubung dirinya.

“Pengajaran kepada orang luar jangan buat sebarang spekulasi berdasarkan dgn apa yg korang lihat dan dengar tanpa bukti yg kukuh. Jangan buat fitnah pasal saya dan saya harap sila jaga kata2 dan jaga keluarga sendiri.

If u have your own opinions regardless baik ke buruk just keep it to yourself or ceritalah dengan orang sekeliling u je.
Thanks,” tulisnya.
Rakan2 sokong tindakan Puteri Sarah
Perkongsian tersebut telah mendapat respon daripada warganet yang rata-rata menyokong tindakan pelakon itu.

Mereka juga menyelar tindakan sesetengah netizen yang sesuka hati ikut campur dengan urusan Puteri Sarah dengan mengeluarkan pendapat sendiri tanpa mengetahui hal sebenar.

 

SUMBER:M3L0DI

Melihat ke ruangan k0men, rata rata warga n3t berang dan tidak ber setuju akan tindakan wartawan berkenaan. Malah, mereka juga turut mempersoal kan sikap warta wan ber kenaan yang seakan mahu ‘mem.bawang’.

Apa Pendapat An.da? Dah Baca, Jan gan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like PageKami Di Bawah Artikel ni.

P3R.H4TI4N.Pihak kami tidak akan ber.tanggung jawab langsung ke atas k0men k0men yang diberi.kan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang ter lebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Semen tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur kan di bawah ini yang dikongsi kan seperti berikut.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.